Gazişehir Gaziantep FK Galatasaray canlı izle | Bein Sports 1 izleme linki

Gazişehir Gaziantep FK Galatasaray canlı izle | Bein Sports 1 izleme linki
Süper Lig'de 11. hafta karşılaşmaları Gaziantep'te devam ediyor. Günün son maçında Gazişehir Gaziantep FK Galatasaray'ı ağırlıyor. Karşılaşmanın yayın bilgileri de araştırılıyor. Gazişehir Gaziantep FK Galatasaray canlı izle ve Bein Sports 1 canlı izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Dün Fenerbahçe'nin Kasımpaşa'yı 3-2 yendiği karşılaşma ile başlayan 11. haftada bugün son durak Gaziantep. Gaziantep Stadyumu'nda Galatasaray'ı konuk edecek olan Güneydoğu temsilcisi, karşılaşmadan galip gelerek 3 puanı hanesine yazdırmak amacında. Fatih Terim'in öğrencileri ise Real Madrid karşısında alınan hezimeti ve bugüne kadar ligde elde edemediği sonuçları affettirmek istiyor. Gazişehir Gaziantep FK Galatasaray maçı saat kaçta ve hangi kanalda? sorularının yanıt bulduğu haberimizde Gazişehir Gaziantep FK Galatasaray canlı izle ve Bein Sports 2 canlı izle seçenekleri de yer alıyor.



 

Gazişehir Gaziantep FK Galatasaray maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 20:00'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak.

9 kasım iddaa tahminleri

 

Gazişehir Gaziantep FK Galatasaray beIN SPORTS 1 maçı canlı izle

İki takım arasındaki zorlu mücadele öncesinde milyonlarca taraftar karşılaşmayı izlemenin yollarını arıyor. Gazişehir Gaziantep FK Galatasaray maçı internetten canlı yayın seçeneği ile izlenebilmektedir. Alternatifler ise Digiturk Play ve Bein Connect'tir. İki platformdan satın alacağınız paketlerle birlikte karşılaşmayı FULL HD seyredebilirsiniz.
 


Gazişehir Gaziantep FK Galatasaray maçı öncesi OPTA istatistikleri

Gaziantep FK, Galatasaray'ın Süper Lig tarihinde karşılaşacağı 71'inci takım olacak. Sarı kırmızılı ekip, bugüne kadar rakip olduğu 70 takımı da en az bir kez yenmeyi başardı.
Bu sezon Süper Lig'de hiçbir maçta kalesini gole kapatamayan iki takımdan biri olan Gaziantep FK (Trabzonspor ile birlikte), aynı zamanda ligde devam eden en uzun gol atma serisinin de sahibi (9 maç). İlk haftadaki Fenerbahçe maçının ardından (5-0), Gaziantep'in ligde oynadığı dokuz maçta da karşılıklı gol atıldı.
Gaziantep FK, Süper Lig'de evindeki ilk iki maçı kazandıktan sonra üç maçtır galip gelemedi (2B 1M).
Süper Lig'deki son dokuz maçının sadece birini kaybeden Galatasaray (4G 4B), 2019 yılı içinde oynadığı 27 maçta isa sadece üç kez mağlup oldu (16G 8B). Bu sene içinde ligde en fazla puan toplayan takım Galatasaray (56).
Ligde deplasmanda üç maçtır kazanamayan Galatasaray (2B 1M), Fatih Terim döneminde en son Ekim 2003-Eylül 2011 arasındaki dönemde bundan daha uzun kazanamama serisi yaşamıştı (10 maç).
Bu sezon Süper Lig'de evinde oynadığı maçlarda skor olarak geriye düşmeyen iki takım var: Gaziantep FK & Galatasaray.
Bu maçta Süper Lig'de sezonun en fazla gol yiyen takımı (Gaziantep FK - 19; Antalyaspor ve Kayserispor ile birlikte) ile en az gol yiyen takımı (Galatasaray - 9) karşılaşacak.
Gaziantep FK bu sezon Süper Lig'de rakip ceza sahalarında topla en az buluşan takım olmasına rağmen (129), ceza sahası içinden 13 gol attı. Ceza sahası içindeki her 10 topla buluşmasından bir gol çıkaran Gaziantep, bu alanda ligin en başarılı takımı konumunda.
Ligde dış sahada iki maçtır gol atamayan Galatasaray, en son Ekim-Kasım 2010'da bundan daha uzun bir seri yaşadı (3 maç). Sarı kırmızılıların bu sezon deplasmanda attığı dört golün yarısında Younes Belhanda'nın direkt katkısı varken (1 gol, 1 asist); bu gol katkıları ağustos ayındaki Kayserispor maçında gelmişti.
Bu sezon Süper Lig'de gol ve asist katkılarıyla takımına en fazla puan kazandıran isim Gaziantep FK oyuncusu Patrick Twumasi (5 gol & 2 asist - 9 puan). Gaziantep'in bu sezon ligde topladığı puanların %60'ında Twumasi'nin direkt katkısı var (9/15).
 

Gazişehir Gaziantep FK Galatasaray muhtemel kadrolar

Gaziantep FK: Günay, Oğuz, Djilobodji, Kana-Biyik, Tosca, Morais, Diarra, Chibsah, Güray, Twumasi, Kayode

Galatasaray: Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao, Nagatomo, Emre Mor, Lemina, N'Zonzi, Ömer, Babel, Andone

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.