Gazişehir Gaziantep FK Karagümrük canlı izleme linki | Bein Sports 2 canlı

Gazişehir Gaziantep FK Karagümrük canlı izleme linki | Bein Sports 2 canlı
Süper Lig'de 2. hafta pazar gününde Gaziantep'te sürüyor. İlk hafta Galatasaray deplasmanından eli boş dönen Gaziantep FK evinde Yeni Malatyaspor'u yenerek sükseli bir başlangıca imza atan Karagümrük'ü ağırlıyor. İki ekibin kıran kırana geçmesi beklenen mücadelesi ilgiyle takip edilerek seyredilecek. Gaziantep FK Karagümrük canlı izle linki ve Bein Sports 1 canlı izle bağlantısı haberimizde.

Süper Lig'de 2. hafta pazar gününde Gaziantep'te sürüyor. İlk hafta Galatasaray deplasmanından eli boş dönen Gaziantep FK evinde Yeni Malatyaspor'u yenerek sükseli bir başlangıca imza atan Karagümrük'ü ağırlıyor. İki ekibin kıran kırana geçmesi beklenen mücadelesi ilgiyle takip edilerek seyredilecek. Gaziantep FK Karagümrük canlı izle linki ve Bein Sports 2 canlı izle bağlantısı haberimizde.


Gaziantep FK Karagümrük maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 16:00'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 2'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.


 


Gaziantep FK Karagümrük maçı öncesi OPTA istatistikleri

Gaziantep FK ile Fatih Karagümrük, Süper Lig tarihinde ilk kez karşı karşıya geliyor.
Evinde yedi maçtır kaybetmeyen Gaziantep FK'dan (3G 4B) daha uzun bir iç saha yenilmezlik serisine sahip tek takım Başakşehir (16 maç).
2000/01'den bu yana Süper Lig'e yükselen takımlar arasında sezona ilk iki maçını kazanarak başlayan sadece üç ekip var (Denizlispor 2019/20, Antalyaspor 2015/16 & Karagümrük 2001/02).
Gaziantep FK geçen sezon İstanbul takımlarını konuk ettiği beş maçta da kalesinde ikişer gol gördü (1G 1B 3M).
2019/20 1. Lig sezonunda hiçbir takım deplasmanda Fatih Karagümrük'ten daha fazla galibiyet alamadı (8; Adana Demirspor ile eşit) ve puan toplayamadı (29; Adana Demirspor ile eşit).
Sezonun açılış haftasında kalesine en fazla şut gelen (12) ve rakibine en fazla net gol pozisyonu veren (8) takım Gaziantep FK oldu.
2020/21 Süper Lig sezonunun ilk haftasında rakip ceza sahasında topla en az buluşan takım olan Fatih Karagümrük (7), bunların üçünden gol çıkarmayı başardı.
Gaziantep FK'nın yeni transferi Andre, Süper Lig'de çıktığı ilk maçta çektiği ilk isabetli şutta golle tanıştı (vs Galatasaray).
Erik Sabo, Fatih Karagümrük formasıyla çıktığı son sekiz lig maçında sekiz gole doğrudan katkı sağladı (6 gol & 2 asist).
Marius Sumudica'nın çalıştırdığı takımlar, Süper Lig'de İstanbul temsilcilerine rakip olduğu 21 maçta da gol yedi (toplam 55, maç başına 2.6).


Gaziantep FK - Karagümrük maçı ilk 11'ler

Gaziantep: Günay Güvenç, Oğuz Ceylan, Djilobodji, Kana-Biyik, Tosca, Junior, Güray Vural, Sousa, Maxim, Kenan Özer, Andre.

Fatih Karagümrük: Aykut Özer, Ramazan Civelek, Roco, Zukanovic, Alparslan Erdem, Biglia, Sabo, Ndao, Vato, Sobiech, Mevlüt Erdinç.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.