Geleceği tartışma konusu olan Majid Hosseini'de son durum!

Geleceği tartışma konusu olan Majid Hosseini'de son durum!
Trabzonspor'un Esteghlal'den transfer ettiği Majid Hosseini'nin yabancı kontenjanı sebebiyle takımdan gönderilmek istenmesi sonrasında İranlı futbolcuya birçok talip çıktı. Geleceği yönünde birçok spekülasyon ortaya atılan genç savunmacı hakkındaki son gelişmeler haberimizde yer alıyor...

İran'ın başkent temsilcisi Esteghlal'den birçok diplomatik sorunu aşarak transfer edilen Majid Hosseini, ilk sezon gösterdiği performansla birçok Avrupa kulübübü de peşine takmıştı. Ancak ikinci senesinde yaşadığı sakatlıklar ve Hüseyin Türkmen'in  tercih edilmesi nedeniyle geri planda kalan milli stoper, Alanyaspor karşısında aldığı kırmızı kartla da iyice gözden düşmüştü. Opsiyonu transfer teklifleri için uzatılan Hosseini'nin takımdan ayrılacağı yönündeki söylentiler her geçen gün yükseldi. Sampdoria'nın 2 milyon euroluk teklifi düşük bulundu. Daha sonrasında ise sadece menajer teması ile görüşme sağlanmak istendi. Karakteri ile kendisini sevdiren ve potansiyeli bulunan oyuncusunu bırakmak istemeyen yönetim bu kez de yeni bir kontrat önerdi.



Beklenti 1 milyon euro

İranlı futbolcuya Süper Lig'den de dahil olmak üzere birçok talip çıktı. Özellikle Türkiye'de Trabzonspor dışında bir takımda oynamak istemediğini menajerine ileten Hosseini, Çin ve Rusya'yı da reddetti. Maddi koşullaru daha iyi önerileri geri çevirdi. Çin'den 1.5-2 milyon euro yıllık garanti ücret konusunda temas sağlansa da kabul görmedi. Hedefini Avrupa'nın büyük ligleri olarak belirleyen 24 yaşındaki futbolcu kulübünden de 1 milyon euroluk maaş bekliyor. Sezon sonu da bitecek olan sözleşmesi nedeniyle avantajı da elinde bulunduruyor. Yönetimin bu  talebi ne derece olumlu karşılayacağı ve zam konusundaki kararı merakla bekleniyor.



Stoper hamelesi için beklenmişti

Transfer döneminin son günlerinde stoper takviyesi yapmak isteyen Trabzonspor'da Guilherme'nin Göztepe ile görüşmesine izin verilirken Trondsen'in de sözleşmesi dondurulmasu için karar alınmıştı. Plaza'nn gönderilmesi gündeme gelmişti. Majid Hosseini için de gönderildiği takdirde bir stoper daha alınması konusunda temaslar hızlandırılacaktı. Şu an için İranlı oyuncu takımda kalacak gibi gözüküyor.


BURAK ZİHNİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.