Gençlerbirliği Alanyaspor maçı canlı izle | Bein Sports 1 canlı izle internetten donmadan link

Gençlerbirliği Alanyaspor maçı canlı izle | Bein Sports 1 canlı izle internetten donmadan link
Ligde aldığı başarılı sonuçlarla zirveye oturan ve Fenerbahçe'den de bir maç eksiği bulunan Aytemiz Alanyaspor, başkentte Gençlerbirliği'ne konuk oluyor. Sezon başından bu yana yakaladığı formla herkesin takdirini kazanan Çağdaş Atan'ın öğrencileri sahaya galibiyet için çıkacak. Diğer tarafta ise Alkaralar, ligde Beşiktaş'ın ardından bir zirve adayını daha yenip uzun süredir yaşadığı 3 puan hasretini dindirmek amacında. Karşılaşma iki takım taraftarlarını da ekran başına kilitleyecek. Gençlerbirliği Alanyas

Ligde aldığı başarılı sonuçlarla zirveye oturan ve Fenerbahçe'den de bir maç eksiği bulunan Aytemiz Alanyaspor, başkentte Gençlerbirliği'ne konuk oluyor. Sezon başından bu yana yakaladığı formla herkesin takdirini kazanan Çağdaş Atan'ın öğrencileri sahaya galibiyet için çıkacak. Diğer tarafta ise Alkaralar, ligde Beşiktaş'ın ardından bir zirve adayını daha yenip uzun süredir yaşadığı 3 puan hasretini dindirmek amacında. Karşılaşma iki takım taraftarlarını da ekran başına kilitleyecek. Gençlerbirliği Alanyaspor maçı canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 1 canlı izle internetten donmadan link bağlantısı haberimizde bulunuyor.


 

Gençlerbirliği Alanyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 13:30'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.


Gençlerbirliği Alanyaspor maçı öncesi OPTA verileri

Alanyaspor'a rakip olduğu altı Süper Lig maçının birini kazanabilen Gençlerbirliği (2B 3M), tek galibiyetini Şubat 2020'deki son karşılaşmada aldı (1-0).
Alanyaspor'un Süper Lig'de deplasman mağlubiyeti almadığı takımlar arasında en fazla konuk olduğu iki rakibinden biri Gençlerbirliği (1G 2B; Yeni Malatyaspor ile eşit).
Sahasında oynadığı son yedi Süper Lig maçında sırasıyla bir yenilgi ve bir beraberlik alan Gençlerbirliği (3B 4M), son karşılaşmadan mağlup ayrılmıştı (1-5 vs Fenerbahçe).
Deplasmanda oynadığı son iki Süper Lig maçını kazanan Alanyaspor (2-1 vs Galatasaray & 2-0 vs Antalyaspor), daha önce üst üste üç dış saha galibiyeti alamadı.
Süper Lig'in 2020/21 sezonunda Gençlerbirliği'nden (25) daha az isabetli şut çeken sadece iki takım var: Göztepe (24) & Kayserispor (23). Alanyaspor ise kalesine en az şut gelen takım konumunda (29).
Bu sezon Süper Lig karşılaşmalarının ikinci yarılarında en az gol atan takım Gençlerbirliği (2); aynı zaman diliminde en az gol yiyen takım ise Alanyaspor (2).
Gençlerbirliği forveti Bogdan Stancu, geçen sezon Alanyaspor'a rakip olduğu iki Süper Lig maçında da gol sevinci yaşadı (toplam 2 gol).
Gençlerbirliği'nin bu sezon Süper Lig'de attığı altı golün yarısında Daniel Candeias'ın doğrudan katkısı var (2 gol & 1 asist).
Bu sezon görev aldığı yedi Süper Lig maçında dört gole doğrudan katkı sağlayan Alanyaspor forveti Khouma Babacar (3 gol & 1 asist), geçen sezon Lecce formasıyla Serie A'da oynadığı 25 karşılaşmada ulaştığı sayıyı geride bıraktı (3 gol).
Alanyaspor'u çalıştıran Çağdaş Atan (7G 2B), Süper Lig tarihinde görev yaptığı ilk 10 maçı da kaybetmeyen beşinci Türk teknik direktör olmak için sahaya çıkıyor (Coşkun Özarı, Özkan Sümer, Mustafa Denizli ve Hüseyin Çimşir). Daha önce bunu başaran dört çalıştırıcı arasında en fazla galibiyet alan isim, sekiz karşılaşmadan galip ayrılan Coşkun Özarı'ydı (2B)


 

Gençlerbirliği Alanyaspor muhtemel kadrolar

  • Gençlerbirliği: Nordfeldt, Arda Kızıldağ, Diego, Zargo Toure, Polomat, Berat Özdemir, Piris, Murat Yıldırım, Sefa Yılmaz, Candeias, Sio.

  • Alanyaspor: Marafona, Juanfran, Tzavellas, Caulker, Moubandje, Siopis, Salih, Bakasetas, Adam Bareiro, Davidson, Babacar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.