Gençlerbirliği Gaziantep FK maçı canlı izle - Bein Sports 1 canlı izle internetten donmadan link

Gençlerbirliği Gaziantep FK maçı canlı izle - Bein Sports 1 canlı izle internetten donmadan link
Süper Lig'de 7. haftanın cumartesi günü Ankara'da açılıyor. Sezon başından bu yana istediği galibiyetleri alamayan Gençlerbirliği ve Gaziantep FK kozlarını başkentte paylaşıyor. Renktaşların mücadelesine sahne olacak mücadelede iki takım da kazanarak yoluna devam etmek ve önümüzdeki haftalara umutlu girmek istiyor. Taraftarlar ve futbol severler de kritik 90 dakika için yayın bilgilerini araştırmalara başladı. Gençlerbirliği Gaziantep FK maçı canlı izle seçeneği ve Bein Sports 1 canlı internetten donmadan i

Süper Lig'de 7. haftanın cumartesi günü Ankara'da açılıyor. Sezon başından bu yana istediği galibiyetleri alamayan Gençlerbirliği ve Gaziantep FK kozlarını başkentte paylaşıyor. Renktaşların mücadelesine sahne olacak mücadelede iki takım da kazanarak yoluna devam etmek ve önümüzdeki haftalara umutlu girmek istiyor. Taraftarlar ve futbol severler de kritik 90 dakika için yayın bilgilerini araştırmalara başladı. Gençlerbirliği Gaziantep FK maçı canlı izle seçeneği ve Bein Sports 1 canlı internetten donmadan izle linki haberimizde yer alıyor.


Gençlerbirliği Gaziantep FK maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 13:30'de başlayacak. Mücadele Bein Sports 2'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.


 

Gençlerbirliği Gaziantep FK maçı öncesi OPTA istatistikleri

Gençlerbirliği ile Gaziantep FK arasında oynanan iki Süper Lig maçında ev sahibi ekipler birer galibiyet aldı (Gaziantep FK 4-1 Gençlerbirliği & Gençlerbirliği 1-0 Gaziantep FK).
Süper Lig'de oynadığı son beş iç saha maçında sırasıyla birer yenilgi ve beraberlik alan Gençlerbirliği (2B 3M), son karşılaşmada Denizlispor'a 2-1 mağlup olmuştu.
Gaziantep FK, Süper Lig'de çıktığı son 14 maçın sadece birini kaybetti ancak dokuz karşılaşmadan beraberlikle ayrıldı (4G).
Bu sezon Süper Lig'de en az isabetli şuta sahip takım olan Gençlerbirliği (8), çektiği şutların sadece yüzde 19'unda çerçeveyi bulabildi (8/43).
Süper Lig'in 2020/21 sezonunda attığı gollerin en az bölümünü karşılaşmaların ilk yarılarında kaydeden takım Gaziantep FK (yüzde 12.5; 1/8). Yediği gollerin %67'sini ilk 45 dakikalarda kalesinde gören Gençlerbirliği'den (4/6) daha yüksek bir yüzdeye sahip tek ekip ise Antalyaspor (%75; 6/8).
Daniel Candeias, Gençlerbirliği'nin Süper Lig'de attığı son beş golün üçüne doğrudan katkı sağladı (1 gol & 2 asist).
Süper Lig'de oynadığı son altı iç saha maçında sadece iki golde pay sahibi olabilen Gençlerbirliği forveti Bogdan Stancu (1 gol & 1 asist), daha önceki dört karşılaşmada altı gole doğrudan katkı sağlamıştı (5 gol & 1 asist).
Gaziantep FK forveti Muhammet Demir'in Süper Lig kariyerinde en fazla gol attığı iki rakibinden biri Gençlerbirliği (5; Sivasspor ile eşit).
Gaziantep FK forması giyen Enver Cenk Şahin, Süper Lig'de yaptığı son sekiz asistin altısını duran toplardan kaydetti (3 korner & 3 frikik).
Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica'nın Süper Lig kariyerinde en fazla mağlup ettiği iki rakibinden biri Gençlerbirliği (3; Konyaspor ile eşit).


 

Gençlerbirliği - Gaziantep FK muhtemel kadrolar

Gençlrbirliği: Nordfeldt, Johansson, Diego, Zargo Toure, Arda Kızıldağ, Polomat, Berat Özdemir, Murat Yıldırım, Robert Piris, Candeias, Stancu.

Gaziantep: Günay Güvenç, Oğuz Yılmaz, Djilobodji, Tosca, Kana-Biyik, Morais, Güray Vural, Andre Sousa, Maxim, Kenan Özer, Nouha Dicko.   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.