Gençlerbirliği Göztepe maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı

Gençlerbirliği Göztepe maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı
Süper Lig'de 15. hafta heyecanı Ankara'da sürüyor. Gençlerbirliği ile Göztepe başkentte kozlarını paylaşıyor. Karşılaşma kentte olduğu kadar Türkiye'nin birçok yerinde ilgiyle izlenecek. Gençlerbirliği Göztepe maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 1 canlı izle bağlantısı haberimizde.

Bu hafta sonucu en çok merak edilen karşılaşmalardan birisi Ankara'da oynanacak. Hamza Hamzaoğlu ile çıkışa geçen ancak geçen hafta Fenerbahçe'ye farklı mağlup olan Gençlerbirliği, Ankaragücü sonrası başkentte bir galibiyet daha almak amacında olan ve uzun süredir yenilmeyen Göztepe ile karşılaşıyor. Gençlerbirliği Göztepe maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 1 canlı izle bağlantısı için haberimizi okuyabilirsiniz.
 

Gençlerbirliği Göztepe maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 17:00'de başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.

Gençlerbirliği
 


Gençlerbirliği Göztepe maçı öncesi OPTA istatistikleri

Göztepe'yi konuk ettiği son iki Süper Lig maçını kazanan Gençlerbirliği, lig tarihinde rakibini iç sahada üst üste üç kez mağlup edemedi.
Gençlerbirliği ile oynadığı son dört Süper Lig maçının ikisini kaybeden Göztepe (1G 1B), aynı sayıda yenilgiyi daha önceki 15 karşılaşmada almıştı (7G 6B).
Hamza Hamzaoğlu göreve geldikten sonra evinde oynadığı iki maçta dört puan toplayan Gençlerbirliği (1G 1B), sezonun ilk beş iç saha karşılaşmasında iki puanda kalmıştı (2B 3M).
Süper Lig'de oynadığı son üç deplasman karşılaşmasını kazanan Göztepe, Kasım 1966'dan bu yana dış sahada dört maçlık galibiyet serisi yakalayamıyor.
Göztepe bu sezon akan oyunda sadece yedi gol yedi ve bu alanda Alanyaspor ile birlikte ligin en düşük sayısına sahip iki ekibinden biri.
Bu sezon Süper Lig'de henüz kafayla gol atamayan iki takımdan biri Gençlerbirliği (Kasımpaşa ile birlikte).
Süper Lig'in ilk 14 haftasında ceza sahası dışından en fazla gol atan takım Göztepe (7). İzmir ekibi, ligde oynadığı son üç maçta da rakiplerini birer kez uzaktan avlamayı başardı.
Gençlerbirliği forveti Bogdan Stancu, Süper Lig'de çıktığı son dört maçta da rakip fileleri havalandırmayı başardı (toplam beş gol).
Geçen hafta Ankaragücü filelerine iki gol gönderen Göztepe oyuncusu Serdar Gürler, Aralık 2017'den bu yana iki Süper Lig maçında üst üste gol atmadı.
Bu sezon Süper Lig'de Mustapha Yatabare'nin (65) ardından en fazla hava topu kazanan oyuncu Cameron Jerome (61).

Göztepe

Gençlerbirliği - Göztepe muhtemel kadrolar

Gençlerbirliği: Ertaç Özbir, Daniel Candeias, Flavio, Zargo Toure, Halil İbrahim Pehlivan, Fabricio Baiano, Berat Özdemir, Stephane Sessegnon, Giovanni Sio, Pierre-Yves Polomat, Bogdan Stancu

Göztepe: Beto, Lamine Gassama, Wallace Reis, Titi, Berkan Emir, Marcio Mossoro, Andre Castro, Halil Akbunar, Stefano Napoleoni, Serdar Gürler, Cameron Jerome

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.