Gençlerbirliği Kayserispor canlı izle | Bein Sports 2 izleme linki

Gençlerbirliği Kayserispor canlı izle | Bein Sports 2 izleme linki
Süper Lig'de 11. hafta karşılaşmaları Ankara'da devam ediyor. Günün ilk maçında Gençlerbirliği Kayserispor'u ağırlıyor. Karşılaşmanın yayın bilgileri de araştırılıyor. Gençlerbirliği Kayserispor canlı izle ve Bein Sports 2 canlı izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Dün Fenerbahçe'nin Kasımpaşa'yı 3-2 yendiği karşılaşma ile başlayan 11. haftada bugün ilk durak başkent Ankara. Eryaman Stadyumu'nda Kayserispor ile karşılaşacak olan kırmızı siyahlılar mücadeleden galip gelerek kendini yukarı doğru atmak amacında. Sarı kırmızılılar ise geçtiğimiz hafta mağlup ettiği Fenerbahçe'nin ardından bu kez de deplasmanda kazanıp zaferini taçlandırmak istiyor. Gençlerbirliği Kayserispor maçı saat kaçta ve hangi kanalda? sorularının yanıt bulduğu haberimizde Gençlerbirliği Kayserispor canlı izle ve Bein Sports 2 canlı izle seçenekleri de yer alıyor.

 

Gençlerbirliği Kayserispor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 15:00'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 2'den canlı yayınlanacak.

9 kasım iddaa tahminleri

 

Gençlerbirliği Kayserispor beIN SPORTS 2 maçı canlı izle

İki takım arasındaki zorlu mücadele öncesinde milyonlarca taraftar karşılaşmayı izlemenin yollarını arıyor. Gençlerbirliği Kayserispor maçı internetten canlı yayın seçeneği ile izlenebilmektedir. Alternatifler ise Digiturk Play ve Bein Connect'tir. İki platformdan satın alacağınız paketlerle birlikte karşılaşmayı FULL HD seyredebilirsiniz.
 


Gençlerbirliği Kayserispor maçı öncesi OPTA istatistikleri

Kayserispor'u konuk ettiği son sekiz Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Gençlerbirliği (5G 2B), tek yenilgisini son karşılaşmada aldı (Kasım 2017'de 1-2).
Gençlerbirliği ile oynadığı son iki Süper Lig maçını kazanan Kayserispor, rakibi karşısında Süper Lig tarihindeki ilk üç maçlık galibiyet serisini yakalamak için sahaya çıkıyor.
Bu sezon iç sahada maç kazanamayan tek takım Gençlerbirliği (2B 3M), deplasmanda henüz galibiyet alamayan tek ekip ise Kayserispor (2B 3M).
Kayserispor'un yeni teknik direktörü Bülent Uygun, Nisan 2017'den bu yana Süper Lig'deki ilk galibiyetini Fenerbahçe'yi yenerek aldı (2B 9M).
Bu sezon Süper Lig'de duran top organizasyonlarından en fazla gol yiyen iki takım Kayserispor (9) ve Gençlerbirliği (7).
2019/20 Süper Lig sezonunda en az şut çeken takım olan Kayserispor (99), aynı zamanda kalesine en fazla isabetli şut gelen ekip konumunda (64).
Süper Lig'in ilk 10 haftasında girdiği net gol pozisyonlarını gole çevirme yüzdesi en yüksek iki takımdan biri Gençlerbirliği (%50; 10/20 & 12/24; Başakşehir ile birlikte).
Bu sezon Süper Lig'de kalesinde en fazla penaltı golü gören iki takım Gençlerbirliği ve Kayserispor (dörder penaltı golü).
Gençlerbirliği forması giyen Stephane Sessegnon, Kayserispor'a karşı sahaya çıktığı tek Süper Lig maçında iki gole doğrudan katkı sağladı (1 gol & 1 asist).
Hamza Hamzaoğlu ile Bülent Uygun'un Süper Lig'de karşı karşıya geldiği dört maçta taraflar birer galibiyet elde ederken (2B); son karşılaşmada gülen taraf Uygun olmuştu (Osmanlıspor 0-2 Gaziantepspor).

 

Gençlerbirliği Kayserispor muhtemel kadrolar

Gençlerbirliği: Ertaç, Erdem, Toure, Flavio, Polomat, Berat, Sesegnon, Candeias, Stancu, Nadir, Sio

Kayserispor: Lung, Lopes, Aymen, Poulain, Yasir, Şamil, Hasan Hüseyin, Mensah, Umut, Henrique, Adebayor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.