Gençlerbirliği Yeni Malatyaspor canlı izle | Bein Sports 1 izleme linki

Gençlerbirliği Yeni Malatyaspor canlı izle | Bein Sports 1 izleme linki
Süper Lig'in 13'üncü haftası bu akşam Ankara'da açılıyor. Son olarak Kasımpaşa'yı yenen Gençlerbirliği ile Fenerbahçe'yi elinden kaçıran BtcTurk Yeni Malatyaspor kozlarını Ankara'da paylaşıyor. Karşılaşmaya dair detayların merak edildiği dakikalarda Gençlerbirliği Yeni Malatyaspor canlı izle ve Bein Sports 1 izleme linki haberimizde.

Geçtiğimiz hafta 1-0 yenik duruma düşmesine rağmen Kasımpaşa deplasmanından 2-1'lik galibiyetle dönen Gençlerbirliği evinde ligin iddialı ve güçlü ekiplerinden BtcTurk Yeni Malatyaspor'u ağırlıyor. Haftanı sonucu en merak edilen karşılaşmalarından biri olan zorlu mücadele öncesi binlerce taraftar yayın bilgilerini araştırıyor. Gençlerbirliği Yeni Malatyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda? sorularının yanıt bulduğu haberimizde Gençlerbirliği Yeni Malatyaspor canlı izle ve Bein Sports 1 canlı izle seçenekleri de yer alıyor.

 

Gençlerbirliği Yeni Malatyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 20.30'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak.

 

Gençlerbirliği Yeni Malatyaspor beIN SPORTS 1 maçı canlı izle

İki takım arasındaki zorlu mücadele öncesinde milyonlarca taraftar karşılaşmayı izlemenin yollarını arıyor. Gençlerbirliği Yeni Malatyaspor maçı internetten canlı yayın seçeneği ile izlenebilmektedir. Alternatifler ise Digiturk Play ve Bein Connect'tir. İki platformdan satın alacağınız paketlerle birlikte karşılaşmayı FULL HD seyredebilirsiniz.
 


Gençlerbirliği Yeni Malatyaspor maçı öncesi OPTA istatistikleri

Gençlerbirliği'nin Süper Lig tarihinde henüz mağlup edemediği (2M) üç takımdan biri Yeni Malatyaspor (Alanyaspor ve Gaziantep FK ile birlikte).
Ankara takımlarına konuk olduğu dört Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Yeni Malatyaspor (2G 1B), bu karşılaşmaların üçünde gol yemedi.
Hamza Hamzaoğlu göreve geldikten sonra çıktığı üç Süper Lig maçında yedi puan toplayan Gençlerbirliği (2G 1B), sezonun ilk dokuz haftasındaki performansını geride bıraktı (6 puan).
Süper Lig'de altı maçtır yenilmeyen ve üç maçtır sahadan beraberlikle ayrılan Yeni Malatyaspor (3G 3B), iki alanda da tarihinin en uzun serisini yaşıyor.
Süper Lig'de iki haftadır rakiplerine puan vermeyen Gençlerbirliği, Nisan 2016'dan bu yana ilk kez üst üste üç galibiyet almak için sahaya çıkıyor.
Bu sezon Süper Lig'de Fenerbahçe'nin (45) ardından en fazla net gol pozisyonuna giren ikinci takım Yeni Malatyaspor (36).
Yeni teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun görev yaptığı üç haftalık süreçte Süper Lig'de en fazla orta yapan (91) ve bu ortalarda en çok isabet bulan (25) takım Gençlerbirliği.
Gençlerbirliği'nin Süper Lig'de attığı son üç gol Bogdan Stancu'dan geldi. Son iki haftada da rakip fileleri havalandıran Rumen oyuncu, Nisan 2016'dan bu yana ilk kez üç maçlık seri yakalamak için sahaya çıkıyor.
Yeni Malatyaspor'un Süper Lig'deki en golcü iki oyuncusu olan Adis Jahovic (9) ve Guilherme (4), son iki haftada çektikleri dokuz şutta fileleri havalandıramadı. Bu ikilinin daha önce rakip kaleye gönderdiği her dört şuttan biri gol olmuştu (13/52).
Sergen Yalçın teknik direktörlük kariyerinde Hamza Hamzaoğlu'nu sadece bir kez yenebildi (3B 2M) ancak bu galibiyet, iki teknik adamın son karşılaşmasında geldi (Alanyaspor 2-1 BB Erzurumspor).
 

Gençlerbirliği Yeni Malatyaspor muhtemel kadrolar

Gençlerbirliği: Ertaç, Erdem, Flavio, Toure, Halil İbrahim, Berat, Baiano, Candeias, Sessegnon, Stancu, Sio.

Yeni Malatyaspor: Farnolle, Chebake, Mina, Mustafa, Sakıb, Acquah, Robin, Gökhan, Guilherme, Bifouma, Jahovic.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.