George Gardi kimdir? Galatasaray'ın milyonlarca lira borcu var!

George Gardi kimdir? Galatasaray'ın milyonlarca lira borcu var!
Galatasaray'ın şampiyonluğa ulaşmasının ardından bu sene de zirvede yer almasını sağlayan yıldız isimleri Türkiye'ye getiren önemli bir isim var. Onun adı George Gardi. İtalyan menajerin sarı kırmızılılardan milyonlarca lira alacağı olduğu söyleniyor.

Futbol dünyasının olmazsa olmazları menajerler her döneme damga vurmayı başarıyor. Galatasaray'da iki sezondur birbirinden yıldız isimler forma giyiyor ve takım geçen seneki şampiyonluğun ardından bu sene de zirvede. Yine kupayı hedefleyen Cimbom'da kadro kalitesini yukarı çeken etmenlerden biri George Gardi'nin getirdiği futbolcular oldu. Her ne kadar bu yılki isimler eleştirilere maruz kalsa da Gardi oldukça popüler bir menajer olarak göze çarpıyor. Peki, George Gardi kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

George Gardi kimdir?

Galatasaray'ın son dönemdeki transferlerine imza atan ve pek çok Türk takımına da yıldız isim getiren George Gardi, İtalyan vatandaşıdır. Milano'daki Avrupa Ekonomi Okulu'ndan mezun oldu ve kariyerine bir spor fonu yatırım grubunda çalışarak başladı. 10 yıldan bu yana da FIFA'ya bağlı bir menajer olarak çalışıp yetenekli isimleri bünyesine katarak temsilciliklerini üstleniyor. Ayrıca pek çok yıldız futbolcuyla da çalışıyor.

george-gardi-fotograf.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.