Georgios Kyriakopoulos kimdir? Transfermarkt profili, kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı

Georgios Kyriakopoulos kimdir? Transfermarkt profili, kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı
Süper Lig'de gösterdiği performansla herkesi kendisine hayran bırakan Trabzonspor'da transfer çalışmaları sürüyor. Bordo mavililer bu sezon neredeyse katkı alınamayan sol bek mevkisini takviye yapılacak ilk yer olarak belirlerken adaylar da netleşiyor. Abdullah Avcı'nın listesindeki ilk isim ise Georgios Kyriakopoulos oldu. Taraftarlar da kendisi hakkında araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, Georgios Kyriakopoulos kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberim

Son olarak Gaziantep FK'yı sahasında 3-0 yenerek puanını 33'e yükselten Trabzonspor'da şampiyonluk heyecanı giderek daha coşkulu yaşanmaya devam ederken diğer yandan ocak ayında yapılacak takviyeler için de çalışmalar sürüyor. Bordo mavililerde Teknik Direktör Abdullah Avcı, İsmail Köybaşı, Denswil ve Trondsen'den tam verim alamazken buraya bir transfer düşünüyor. Bu kapsama gündeme gelen isimlerden biri de Georgios Kyriakopoulos oldu. İtalya'da forma giyen futbolcu için daha önce gerçekleştirilen İtalya seferleirnden memnun kalınması büyük bir rol oynadı. Cornelius, Peres ve oynadığı sürelerde Gervinho'nun yanı sıra Hamsik'in de hayatının büyük bir bölümünü burada geçirmesi ibreyi yeniden Çizme'ye çevirdi. Peki, Georgios Kyriakopoulos kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde yer alıyor. 


 

Georgios Kyriakopoulos kimdir?

İtalya'nın Sassuolo takımında forma giyen Georgios Kyriakopoulos 5 Şubat 1996 tarihinde Patras'ta doğdu. 25 yaşındadır. Futbola Asteras Tripolis takımının alt yapısında başlayıp burada profesyonel oldu. Ardından Yunanistan'da Ergotelis ve PAS Lamia takımlarının formalarını kiralık olarak giydi. İlk yurt dışı deneyimini yaşadığı yeşil siyahlı ekipte ilk senesi yine kiralıktı. Sonrasında bonservisi 500 bin euro karşılığında alındı. Bu sezon sadece 7 maçta 228 dakika süre alabilen Yunan futbolcu ülkesinin milli takım formasını 5 kez terletti. İtalyan ekibi ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Transfermarkt'taki güncel piyasa değeri 4.5 milyon euro'dur.

Georgios Kyriakopoulos


Görüşme yapıldı

Fotomaç'ın haberine göre; Sol bek için Bradaric, Pellegrini ve Uğurca Çiftçi gündeme gelmişti. Daha önce birçok kez izlenen Georgios Kyriakopoulos'un da listeye eklendiği iddia edildi. Bonservisi Sassuolo'da bulunan, milli takımdan Siopis ile Bakasetas'ın arkadaşı olan 25 yaşındaki oyuncu geride kalan süre içerisinde sadece 7 maça çıkabildi. Yunan oyuncu ile görüşme yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.