Giannis Fetfatzidis'in menajerinden Trabzonspor açıklaması

Giannis Fetfatzidis'in menajerinden Trabzonspor açıklaması
Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'un gündeminde olduğu öğrenilen Giannis Fetfatzidis taraftarları heyecanlandırmıştı. Yunan Messi lakaplı futbolcunun trasnferine ilişkin konuşan menajeri ise sezon sonunu işaret etti.

Devam edilmesi yönünde kararın alındığı Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Trabzonspor bir yandan da transfer çalışmalarını sürdüyor. Türkiye'ye ayak uydurabilecek ve mümkünse yakın ülkelerden futbolcular almaya gayret gösterecek olan bordo mavililerin gündemine giren isimlerden biri de Giannis Fetfatzidis'ti. Yunan Messi lakaplı 29 yaşındaki futbolcuyla ilgilenilmesi taraftarları da heyecanlandırmıştı. Aris formasıyla bu sezon 34 maça çıkan ve 3 gol atıp 9 da asist yapan kanat oyuncusunun menajeri, transfer kounsunda açıklamalarda bulundu.
 


Sezon sonunu işaret etti

Gazete Damga spor muhabiri Burak Zihniiye konuşan Ioannis Evangelopoulos, "Giannis harika bir sezon geçirdi. Bu yüzden iyi teklifler geleceğini düşünüyorum. Performansı çok iyi. Sezonu çok verimli bir şekilde oynadı ve takımına katkı sundu. Ocak ayında da teklifler aldık ancak ara transferde ayrılmanın fayda getirmeyeceğini düşündük. Bu sebeple sezon sonunda önerileri değerlendirmek daha iyi olacak" ifadelerini kullandı.

Giannis Fetfatzidis


Sözleşmesinin son senesi

Güncel piyasa değeri 950 bin euro olan Yunan futbolcunun önümüzdeki sezon sonu sözleşmesi sona eriyor. Trabzonspor bu transferi cüzi bir bonservis bedeliyle çözmek için uğraşacak. Bordo mavililerin listesinde aynı ligde kiralık olarak forma giyen Lisandro Semedo ile de ilgilendiği öne sürülmüştü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.