Glasgow Rangers FC Galatasaray maçı canlı izle | Teve2 Spor Smart canlı izle | Yayınlayan kanllar listesi

Glasgow Rangers FC Galatasaray maçı canlı izle | Teve2 Spor Smart canlı izle | Yayınlayan kanllar listesi
Ülkemizi Avrupa'da temsil eden Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi play-off turu maçında İskoçya'nın köklü ekiplerinden Glasgow Rangers FC ile karşılaşıyor. Neftçi Bakü ve Hajduk Split'in ardından mavi beyazlıları safdışı bırakmak isteyen sarı kırmızılılarda tüm hesaplar bunun için yapıldı. Ülke puanı açısından da büyük önem taşıyan karşılaşma milyonlarca futbol sever tarafından ilgiyle izlenecek. Glasgow Rangers FC Galatasaray maçı canlı izle ve Teve2 canlı izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Ligde ilk üç haftada aldığı 7 puanın yanısıra Neftçi Bakü ve Hajduk Split'i eleyerek Avrupa'da da yoluna devam eden Galatasaray bu akşam kritik bir mücadeleye daha çıkıyor. UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalmak isteyen Fatih Terim'in öğrencileri, Willem II'yi farklı bir şekilde yenerek üst tura yükselen Glasgow temsilcisi Rangers FC ile kozlarını paylaşacak. Türkiye'ye uluslar arası turnuvalarda kupa kazandıran tek takım olma unvanını sürdüren Cimbom'da tek hedef galibiyet üzerine yapıldı. Kıran kırana geçmesi beklenen 90 dakikayı Türkiye ve dünyada milyonlarca kişi izleyecek. Günlerdir tartışılan yayıncı kanal konusunda çözümün de bulunmasıyla artık rahatça seyredilecek maçla ilgili kanal ve saat bilgileri haberimizde bulabilirsiniz. Glasgow Rangers FC Galatasaray maçı canlı izle ve Teve2 canlı izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.


 

Glasgow Rangers FC Galatasaray maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Temsilcimizin Hırvatistan temsilcisi Hajduk Split ile karşılaşacağı mücadelenin yayın bilgileri de merak konusu. Karşılaşma saat 21:45'te başlayacak ve Teve 2'den canlı yayınlanacak.


 

Glasgow Rangers FC Galatasaray maçı öncesi OPTA istatistikleri

Avrupa kupaları tarihinde Rangers ile iki kez karşılaşan Galatasaray, 2000/01 Şampiyonlar Ligi gruplarında eşleştiği rakibini İstanbul'da 3-2 yendi, İskoçya'dan 0-0'lık beraberlikle döndü.
UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı son 18 iç saha maçının (ön elemeler dahil) sadece birini kaybeden Rangers (13G 4B), tek mağlubiyetini son karşılaşmada aldı (1-3 vs Leverkusen).
Dış sahada çıktığı son Avrupa kupası maçını kazanan Galatasaray (3-1 vs Neftçi), Mart 2013'ten (Braga & Schalke 04) bu yana üst üste iki deplasmandan galibiyetle dönemiyor.
Rangers, Avrupa kupalarında çıktığı son 10 ön eleme turunun tamamında rakiplerini elemeyi başardı.
Galatasaray, 2020/21'den önce Avrupa kupalarında ön eleme oynadığı son dört sezonun sadece birinde gruplara kalabildi (2009/10).
Rangers, Avrupa kupaları ön elemelerinde oynadığı son 13 maçın 10'unda kalesini gole kapattı (toplam 4 gol).
Oynadığı son iki Avrupa kupası maçında beş gol atan Galatasaray, daha önceki 13 karşılaşmada kaydettiği gol sayısını geride bıraktı (4 gol).
Avrupa Ligi ön elemelerinde oynadığı son iki maçı kazanan Galatasaray, daha önceki yedi karşılaşmada tek galibiyet alabilmişti (5B 1M).
Geçen sezon UEFA Avrupa Ligi'nde toplam 14 gol atan Rangers forveti Alfredo Morelos, bu gollerin sekizini ön eleme karşılaşmalarında kaydetmişti. Kolombiyalı santrfor, 2020/21 ön elemelerinde çıktığı iki maçta fileleri iki kez havalandırdı.
Fatih Terim, Avrupa arenasında Galatasaray'ın başında çıktığı 10 ön eleme turu maçını da kazandı ve toplam 28 gol sevinci yaşadı.



 

Glasgow Rangers FC Galatasaray maçını yayınlayacak kanallar listesi

Kritik mücadeleyi Teve2 haricinde izleyebileceğini yurt dışı kanallar mevcuttur. Özellikle yurt dışında yaşayan vatandaşlar için yayın bilgileri aşağıdaki gibidir;
Avusturya: sportdigital
Almanya: sportdigital
Norveç: Direktesport
İsviçre: sportdigital



Teve2 nasıl izlenir?

Galatasaray'ın Glasgow Rangers FC ile oynayacağı mücadelenin yayıncı kuruluşu Teve2 oldu. Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu geçtiğimiz günlerde açıklamayı yapmıştı. Teve2 izleme seçenekleri haberimizde yer alıyor.


Teve2 frakans

12034V - DikeyBatı275005/6103203T4A
12245H - YatayTR275005/6103203T4A


TEVE2 KAÇINCI KANALDA?

D-Smart: 21. kanal
Digiturk: 54. kanal
Tivibu: SD yayını 356. kanal, HD yayını ise 62. kanal
Turkcell TV+: 32. kanal
Türksat Kablo TV: 32. Kanal


Smart Spor nasıl izlenir?

Smart Spor kanalını izleyebilmek için D-Smart platformunun 'Aile Spor Paketi' adlı kampanyasına üye olmak gerekiyor.


Smart Spor kaçıncı kanalda?

Smart Spor kanalı, D-Smart platformunda 77. kanalda yayın yapıyor.


Smart Spor frekans bilgileri

Türksat 4A uydusu üzerinden yayın yapan Smart Spor kanalının frenaks bilgileri şöyle:

  • Frekans: 12245
  • Polarizasyon: H - Yatay
  • Kapsama: Doğu
  • SR: 27500
  • FEC: 5/6
  • Sistem: DVB-S2
  • Modülasyon: 8PSK



 

Glasgow Rangers FC Galatasaray maçı muhtemel kadroları

Rangers: McGregor, Tavernier, Goldson, Helander, Barisic, Davis, Kamara, Arfield, Ianis Hagi, Morelos, Kent


Galatasaray: Fatih Öztürk, Elabdellaoui, Luyindama, Marcao, Linnes, Taylan Antalyalı, Belhanda, Feghouli, Emre Kılınç, Babel, Diagne

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.