Gökhan Töre'nin çöküşü

Gökhan Töre'nin çöküşü
Beşiktaş’ta Gökhan Töre eski günlerini aratıyor. Tecrübeli oyuncu 32 aydır gol atamadı. Bu sezon ise ligde 1 dakika oynadı.

Beşiktaş'ta Gökhan Töre iyice gözden düştü. Güneş tarafından önceki gün idmandan kovulan yıldız oyuncu eski günlerini mumla aratır oldu. Değeri 8 Ekim 2015'te 15 milyon Euro olan Gökhan Töre geçirdiği sakatlıktan sonra toparlanamadı. Yıldız oyuncunun bugünkü değeri ise 3 milyon Euro'ya kadar düştü.

GÜNEŞ ONU TERCİH ETMİYOR
Resmi maçlardaki son golünü ligde 7 Şubat 2016'da Gaziantepspor'a karşı atan Gökhan Töre bu sezon ise ligde sadece 1 dakika forma giydi. 3-2 kaybettikleri Antalya maçının 90. dakikasında Quaresma'nın yerine oyuna giren Gökhan, Şenol Güneş'in tercih etmediği bir oyuncu oldu.

AVRUPA'DA 5 MAÇ OYNADI
Bu sezon UEFA Avrupa Ligi ön eleme ve grup maçlarında toplam 5 kez forma giyen Gökhan o maçlarda da etkisiz kaldı. Gökhan Töre eski günlerinden çok uzak kaldı.

NEREDE O ESKİ GÖKHAN
2015-16'da kazanılan şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Gökhan o sezon 35 resmi karşılaşmada 6 gol, 7 asistle süper bir grafik çizmişti.

SAKATLIK SONRASI KAYBOLDU
Geçen sezon öncesi geçirdiği sakatlıktan sonra bir türlü toparlanamayan Gökhan sadece 1 karşılaşmada forma giyebilmişti. (Takvim)
.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.