Gollerimle şampiyon olabiliriz

Gollerimle şampiyon olabiliriz
Erzurum maçında sahanın en iyisi olan ve bir topu direkten dönen Rodallega, bu konuda zirvede. 33 yaşındaki yıldız, “Gollerimle şampiyon olabiliriz” dedi.

Bu sezon şu ana kadar 5 gol atarak Trabzonspor'un en skorer ismi olan Hugo Rodallega bir konuda büyük talihsizlik yaşıyor. 0-0 biten Erzurumspor maçında da sahada basmadık yer bırakmayan, her pozisyonda gol arayan 33 yaşındaki forvetin bir kafa vuruşunun direkten dönmesi ilginç bir istatistiği de ortaya çıkardı. Fırtına ile 52 maça çıkan ve fileleri 24 kez sarsan tecrübeli yıldız, son iki sezonda direkleri aşamıyor. Rodallega'nın bordo-mavili forma ile toplam 11 tane şutu direkten döndü.

YÖNETİMLE GÖRÜŞMEDİK
Rodallega özellikle Beşiktaş derbisinde santradan çektiği şutun direkten dönmesiyle hafızalarda yer edinmişti. Bordo-mavili yıldız, "Türkiye Ligi'nde gol kralı olmak isterim ama asıl hedefimiz Trabzonspor'u şampiyon olması. Attığım gollerin Trabzonspor'u şampiyonluğa götürmesi ve takım olarak Avrupa'ya gitmek benim için çok daha önemli" dedi. Yönetim ile henüz sözleşme yenileme için görüşmediğini vurgulayan Hugo, "Ben şu an sadece maçlara konsantreyim, katkı vermek için mücadele ediyorum" diye konuştu.
.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.