Gomis Al Hilal yolcusu!

Gomis Al Hilal yolcusu!
Galatasaray taraftarlarını üzecek bir iddia ortaya atıldı. Bafetimbi Gomis Galatasaray'dan ayrılıyor mu?

Sarı kırmızılı takımın geçtiğimiz sezon kazandığı şampiyonlukta 29 golle çok büyük pay sahibi olan Fransız golcü için Suudi Arabistan basınından flaş bir iddia ortaya atıldı. 

Görüşmeler başladı
Al Hilal ve Gomis arasında görüşmelerin başladığını iddia eden Suudi Arabistan basını, Al Hilal'in bu transfer için 21 milyon euroyu gözden çıkardığınıda belirtti. . Bu sezon 3 milyon 350 bin Euro garanti ücret alacak olan Gomis'in 6-7 milyon Euro civarında bir para istediği belirtiliyor. Eğer yıldız futbolcu da Al Hilal'le anlaşırsa transferin gerçekleşeceği öğrenildi.

Albayrak: "Teklif yok"
Transfer konusunda Demirören Haber Ajansı'na konuşan Galatasaray 2'nci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Fransız golcü Bafetimbi Gomis'e Arabistan'dan gelen teklifler olduğu yönünde çıkan haberlerle ilgili konuşan Albayrak, "Galatasaray Kulübü'ne bugüne kadar hiçbir futbolcuyla ilgili bir teklif gelmemiştir" dedi. Yeni sezon hazırlıklarına tüm futbolcular ve ekibin tam konsantre şekilde devam ettiğini ifade eden Albayrak, "Taraftarlar, bu tür haberlere itibar etmemeli" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.