Görkem Sağlam coştu, Orkun Kökçü kızardı ve Halil Dervişoğlu çelme taktı!

Görkem Sağlam coştu, Orkun Kökçü kızardı ve Halil Dervişoğlu çelme taktı!
Hollanda Ligi Eredivisie'de mücadele eden milli futbolcularımız takımlarıyla iki galibiyet ve bir beraberlik elde etti. Görkem Sağlam ve Orkun 3 puan sevinci yaşarken Halil Dervişoğlu ise eşitlikle sahadan ayrıldı.

Milli maçlar sebebiyle verilen aranın sona erdiği liglerden biri olan Eredivisie'de 9. hafta maçları oynandı. Milli takımlarda forma giyen temsilcilerimiz aldığı başarılı sonuçlarla sahadan ayrılırken Orkun Kökçü 12. dakikada gördüğü kırmızı kartla oyundan atıldı. Üç oyuncumuz iki galibiyet ve bir beraberlikle haftayı kapattı.


Görkem'den harika gol!

Sahasında VVV-Venlo'yu ağırlayan Willem II'de sahaya ilk 11'de çıkan Görkem Sağlam, attığı şık golle takımının farkı ikiye çıkarmasını sağladı. Hollanda'da yeni sezonda adından söz ettiren bir performansa imza atan genç futbolcu 11. maçında 3 gol ve 3 asiste ulaştı. Willem II puanını 9'a yükseltti.


görkem sağlam Willem II


Orkun kızardı

Başkanlığını Işıtan Gün'ün yaptığı Fortuna Sittard ile deplasmanda karşılaşan Feyenoord'da forma giyen Orkun Kökçü maça erken veda etti. Genç futbolcu karşılaşmanın 12'inci dakikasında gördüğü kırmızı kartla takımını bir kişi eksik bıraktı. Rotterdam temsilcisi sahadan 3 puanla ayrılırken zirvedeki takibini de sürdürdü.

Orkun kökçü


Halil ilk kez 11'de

Milli takımda attığı gollerle adını gündeme taşıyan Halil Dervişoğlu, kiralık olarak gittiği Twente'de ilk defa 11 kişilik kadroda kendisine yer abuldu. Kırmızı beyazlı ekibin PSV'yi ağırladığı mücadelede 77 dakika forma giyen genç futbolcu yerini Thijs van Leeuwen'e bıraktı. Zahavi'nin penaltı kaçırdığı mücadelede goller Malen ve Danilo'dan gelirken taraflar birer puanı paylaştı ve sahadan beraberlikle ayrıldı. PSV bu sonuçla Feyenoord'un gerisine düşüp 4. basamakta yer alırken Twente ise 5. sıradaki konumunu korudu.

Halil Dervişoğlu Twente


Hollanda Ligi Eredivisie 9. hafta sonuçları

Willem II: 2-1 :VVV Venlo
FC Groningen: 1-1 Vitesse
PEC Zwolle: 1-1 Utrecht
Ajax: 5-0 Heracles Almelo
Sparta Rotterdam: 6-0 :ADO Den Haag
Twente: 1-1 :PSV
RKC Waalwijk: 1-1 :Heerenveen
AZ Alkmaar: 1-0 FC Emmen


Hollanda Ligi Eredivisie 10. hafta maçları

27 Kasım Cuma
Twente - RKC Waalwijk

28 Kasım Cumartesi
FC Emmen - Ajax
ADO Den Haag - Heerenveen
VVV Venlo - PEC Zwolle

29 Kasım Pazar
Vitesse - Fortuna Sittard
Feyenoord - Utrecht
Heracles Almelo - AZ Alkmaar
PSV Eindhoven - Sparta Rotterdam

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.