Göztepe Başakşehir maçı canlı izleme linki | Bein Sports 2 canlı

Göztepe Başakşehir maçı canlı izleme linki | Bein Sports 2 canlı
Son yenilgisini Fenerbahçe karşısında alan ve şampiyonluk mücadelesini sürdüren Medipol Başakşehir, Göztepe'ye konuk oluyor. Turuncu lacivertliler güçlü rakibini yenerek Sivasspor - Galatasaray maçı öncesi kayıp vermek istemiyor. İzmir temsilcisi ise taraftarının desteğiyle galip gelmek amacında. Göztepe Başakşehir maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 2 canlı izle bağlantısı haberimizde.

Son yenilgisini Fenerbahçe karşısında alan ve şampiyonluk mücadelesini sürdüren Medipol Başakşehir, Göztepe'ye konuk oluyor. Turuncu lacivertliler güçlü rakibini yenerek Sivasspor - Galatasaray maçı öncesi kayıp vermek istemiyor. İzmi temsilcisi ise taraftarının desteğiyle galip gelmek amacında. Göztepe Başakşehir maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 2 canlı izle bağlantısı haberimizde.



Göztepe Gazişehir Başakşehir maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 17:00'de başlayacak. Mücadele Bein Sports 2'den canlı yayınlanacak.

göztepe

 

Göztepe Gazişehir Başakşehir Bein Sports 2 maçı canlı izle

İki takım arasındaki zorlu mücadele öncesinde milyonlarca taraftar karşılaşmayı izlemenin yollarını arıyor. Göztepe Gazişehir Başakşehir maçı internetten canlı yayın seçeneği ile izlenebilmektedir. Alternatifler ise Digiturk Play ve Bein Connect'tir. İki platformdan satın alacağınız paketlerle birlikte karşılaşmayı FULL HD seyredebilirsiniz.


Göztepe Gazişehir Başakşehir maçı öncesi OPTA istatistikleri

Başakşehir ile oynadığı beş Süper Lig maçının dördünü kaybeden Göztepe (1G), tek galibiyetini geçen sezon deplasmanda aldı (2-0).
Başakşehir, Göztepe deplasmanında çıktığı iki Süper Lig maçını da ikişer gol atarak kazandı (2-1 & 2-0).
Süper Lig'de oynadığı son altı maçın sadece birini kaybeden Göztepe (3G 2B), tek yenilgisini geçen hafta Kayserispor'dan aldı. İzmir ekibi, İlhan Palut göreve geldikten sonra Süper Lig'de üst üste iki yenilgi almadı ve iç sahada maç kaybetmedi (2G 3B).
Bu sezon Süper Lig'de dördüncü kez üç maçlık galibiyet serisi yakalayan Başakşehir, henüz üst üste dört karşılaşmadan galip ayrılamadı.
İstanbul takımlarını konuk ettiği son iki Süper Lig maçını kazanan Göztepe, aynı sayıda galibiyeti daha önceki 16 karşılaşmada alabilmişti (6B 8M).
2019/20 Süper Lig sezonunda ceza sahası dışından en fazla gol atan takım olan Göztepe (10), ligde daha önce mücadele ettiği son iki sezonun toplamında bu şekilde yedi gol atabilmişti.
Bu sezon Göztepe formasıyla Süper Lig'de en fazla gole katkı sağlayan oyuncu olan (6 gol & 5 asist) ancak son iki haftayı boş geçen Serdar Gürler, daha önceki üst üste yedi maçta da gol katkısı yapmıştı (5 gol & 4 asist).
Süper Lig'de çıktığı son sekiz maçta dokuz gole katkı sağlayan Demba Ba (7 gol & 2 asist), daha önceki 10 karşılaşmada sadece bir gol atabilmişti.
Bu sezon Süper Lig'de dokuz asisti bulunan Edin Visca, üst üste üçüncü kez bir sezonda 10 asist barajına ulaşmak için sahaya çıkıyor (2017/18'de 15 & 2018/19'da 14).
Göztepe Teknik Direktörü İlhan Palut, Başakşehir ile karşılaştığı son resmi maçta (2018/19 Türkiye Kupası son 16 turu rövanşı) rakibini 4-1 mağlup etmeyi başarmıştı (Hatayspor 4-1 Başakşehir).

Medipol Başakşehir


Göztepe Gazişehir Başakşehir muhtemel kadrolar

Göztepe: Beto, Gassama, Alpaslan Öztürk, Titi, Berkan Emir, Castro, Soner, Halil Akbunar, Napoleoni, Serdar, Jerome.

Başakşehir: Mert Günok, Caiçara, Skrtel, Epureanu, Clichy, Mahmut, Visca, Aleksic, İrfan, Elia, Crivelli.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.