Göztepe Fatih Karagümrük canlı izle | Bein Sports 2 canlı izle internetten donmadan link

Göztepe Fatih Karagümrük canlı izle | Bein Sports 2 canlı izle internetten donmadan link
Süper Lig'de hafta İzmir'de başlıyor. Son üç haftada aldığı mağlubiyetlerle zirvede olması gerekirken bir anda orta sıralara gerileyen Göztepe, Galatasaray'ı da yenerek yoluna devam eden Fatih Karagümrük'ü ağırlıyor. Sarı kırmızılılar galibiyet orucuna son vermek isterken krmızı siyahlılar ise üst sıralara yükselmeyi hedefliyor. Yaptığı transferlerle de adından söz ettiren İstanbul temsilcisinin performansı merakla bekleniyor. Göztepe Fatih Karagümrük maçı canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 2 canlı izle

Süper Lig'de hafta İzmir'de başlıyor. Son üç haftada aldığı mağlubiyetlerle zirvede olması gerekirken bir anda orta sıralara gerileyen Göztepe, Galatasaray'ı da yenerek yoluna devam eden Fatih Karagümrük'ü ağırlıyor. Sarı kırmızılılar galibiyet orucuna son vermek isterken krmızı siyahlılar ise üst sıralara yükselmeyi hedefliyor. Yaptığı transferlerle de adından söz ettiren İstanbul temsilcisinin performansı merakla bekleniyor. Göztepe Fatih Karagümrük maçı canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 2 canlı izle internetten donmadan linki haberimizde yer alıyor.


 

Göztepe Fatih Karagümrük maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 16:00'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 2'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.


Göztepe Fatih Karagümrük maçı öncesi OPTA verileri

Göztepe ile Fatih Karagümrük, Süper Lig'de 1963 senesinden bu yana ilk kez karşı karşıya gelecek. İki takımın 1959-1963 arasında oynadığı 10 Süper Lig maçında alınan galibiyetlerde İstanbul ekibinin 5-2 üstünlüğü var (3B).
Geçen sezon Türkiye Kupası'nda Fatih Karagümrük ile eşleşen Göztepe, iki karşılaşmadan da 2-1 galip ayrılmıştı.
Göztepe'ye konuk olduğu son iki resmi maçı kaybeden Fatih Karagümrük (Türkiye Kupası & 1. Lig), Süper Lig'deki son ziyaretinden galip ayrılmıştı (Şubat 1963).
Süper Lig'de oynadığı son üç karşılaşmayı da kaybeden Göztepe, lige döndüğü 2017/18'den bu yana en fazla dört maçlık bir seri yaşadı (Kasım-Aralık 2018 & Mart-Nisan 2019).
Süper Lig'de oynadığı son maçta Galatasaray'ı 2-1 mağlup eden Fatih Karagümrük, bu sezon ilk kez üst üste iki galibiyet almak istiyor. İstanbul ekibi, en son Şubat 1963'te üst üste iki lig maçı kazanmış ve ikinci galibiyetini Göztepe karşısında almıştı (2-0).
Süper Lig'in son iki sezonunda Göztepe formasıyla en fazla golde pay sahibi olan isim Soner Aydoğdu (8 gol & 10 asist).
Bu sezon Süper Lig'de sekiz gole doğrudan katkı sağlayan Halil Akbunar (4 gol & 4 asist), şimdiden lig kariyerinin en yüksek sayısını tekrarladı (2018/19'da 3 gol & 5 asist).
Fatih Karagümrük'ün Süper Lig'de attığı son beş golün dördünde Alassane Ndao'nun doğrudan katkısı var (3 gol & 1 asist).
Fatih Karagümrük forveti Mevlüt Erdinç, bu sezon Süper Lig'de attığı iki golü de oyuna sonradan girdiği karşılaşmaların duraklama dakikalarında kaydetti (100:46 vs Galatasaray & 94:13 vs Gaziantep FK).
Süper Lig'de İstanbul takımlarına rakip olduğu 11 maçın ikisini kazanabilen İlhan Palut (3B 6M), iki galibiyetini de iç saha karşılaşmalarında aldı (vs Galatasaray & Beşiktaş).


 

Göztepe Fatih Karagümrük muhtemel kadrolar

Göztepe:  Megyeri, Gassama, Mihojevic, Atınç Nukan, Berkan Emir, Yalçın Kayan, Halil Akbunar, Nwobodo, Soner Aydoğdu, Tripic, Ndiaye

Karagümrük:  Viviano, Ramazan Civelek, Fatih Kuruçuk, Zeki Yıldırım, Balkovec, Ndiaye, Biglia, Ndao, Aatif, Alparslan Erdem, Mevlüt Erdinç.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.