Göztepe Gazişehir Gaziantep FK maçı canlı izleme linki | Bein Sports 2 canlı

Göztepe Gazişehir Gaziantep FK maçı canlı izleme linki | Bein Sports 2 canlı
Süper Lig'de 22 Şubat Cumartesi günü oynanacak mücadeleler nefes kesiyor. Yeni stadında muhteşem bir başlangıca imza atan Göztepe, evinde puan tablosunda hemen bir basamak altında yer alan Gaziantep FK'yı ağırlıyor. Kritik mücadele binlerce kişi tarafından izlenmek isteniyor.​​​​​​​ Göztepe Gazişehir Gaziantep FK maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 2 canlı izle bağlantısı haberimizde.

Süper Lig'de 22 Şubat Cumartesi günü oynanacak mücadeleler nefes kesiyor. Yeni stadında muhteşem bir başlangıca imza atan Göztepe, evinde puan tablosunda hemen bir basamak altında yer alan Gaziantep FK'yı ağırlıyor. Kritik mücadele binlerce kişi tarafından izlenmek isteniyor. Göztepe Gazişehir Gaziantep FK maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 2 canlı izle bağlantısı haberimizde.



Göztepe Gazişehir Gaziantep FK maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 17:00'de başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak.

göztepe

 

Göztepe Gazişehir Gaziantep FK Bein Sports 2 maçı canlı izle

İki takım arasındaki zorlu mücadele öncesinde milyonlarca taraftar karşılaşmayı izlemenin yollarını arıyor. Göztepe Gazişehir Gaziantep FK maçı internetten canlı yayın seçeneği ile izlenebilmektedir. Alternatifler ise Digiturk Play ve Bein Connect'tir. İki platformdan satın alacağınız paketlerle birlikte karşılaşmayı FULL HD seyredebilirsiniz.


Göztepe Gazişehir Gaziantep FK maçı öncesi OPTA istatistikleri

  1. Göztepe'nin şu an Süper Lig'de yer alan takımlar arasında mağlup edemediği iki rakibinden biri Gaziantep FK (Denizlispor ile birlikte).
  2. Deplasmanda oynadığı son iki maçı kaybeden Gaziantep FK, aynı sayıda mağlubiyeti daha önceki sekiz karşılaşmada almıştı (3G 3B).
  3. Sahasında oynadığı son iki Süper Lig maçını kazanan Göztepe, bu sezon evinde üç maçlık bir seri yakalayamadı.
  4. Bu sezon Süper Lig'de oynadığı dış saha maçlarında topa en az sahip olan takım Gaziantep FK (%38.7).
  5. Süper Lig'in 2019/20 sezonunda Beşiktaş'ın (15) ardından en fazla duran top golü bulan takım Gaziantep FK (14). Göztepe ise yediği gollerin en büyük bölümünü bu şekilde kalesinde gören ekip (%52; 12/23).
  6. Göztepe'nin Süper Lig'de attığı son 14 golün dokuzuna doğrudan katkı sağlayan Serdar Gürler (5 gol & 4 asist), bu katkıların sadece ikisini iç sahada yapabildi (2 asist).
  7. Bu sezon Süper Lig'de en fazla gol atan savunma oyuncusu olan Gaziantep FK stoperi Papy Djilobodji (4 gol), bu gollerin üçünü kafa vuruşuyla kaydetti.
  8. Gaziantep FK formasıyla Süper Lig'de en fazla gole katkı sağlayan oyuncu olan Olarenwaju Kayode (8 gol & 6 asist), son beş maçta sadece bir asist yapabildi.
  9. Göztepe forması giyen Andre Castro, Süper Lig kariyerinde ceza sahası dışından en fazla gol attığı sezonu yaşıyor (3).
  10. Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, Süper Lig kariyerinde Göztepe'ye rakip olduğu üç maçta mağlubiyet almadı (1G 2B).

Gazişehir Gaziantep FK


Göztepe Gazişehir Gaziantep FK muhtemel kadrolar

Göztepe: Beto, Gassama, Alpaslan Öztürk, Titi, Berkan Emir, Castro, Soner Aydoğdu, Halil Akbunar, Napoleoni, Serdar Gürler, Jerome

Gaziantep FK: Günay Güvenç, Oğuz Ceylan, Djilobodji, Tosca, Morais, Maxim, Sousa, Güray Vural, Twumasi, Kayode, Muhammet Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.