Göztepe Kasımpaşa maçı canlı izleme linki | Bein Sports 2 canlı

Göztepe Kasımpaşa maçı canlı izleme linki | Bein Sports 2 canlı
Spor Toto Süper Lig'in 9'uncu haftasında İzmir'de seyir zevki ve izleyici sayısı yüksek bir maç futbol severleri bekliyor. Som haftalardaki performansının ardından Başakşehir'e son dakika yenilerek İstanbul'dan eli boş dönen Göztepe, evinde Kasımpaşa'yı ağırlıyor. Göztepe Kasımpaşa maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 2 canlı izleme bağlantısı haberimizde.

Son haftalardaki çıkışıyla dikkat çeken Göztepe'nin rakibi önceki dönemlerini mumla aratan Kasımpaşa. İzmir temsilicisi konuk edeceği Kasımpaşa'yı yenerek yakaladığı ivmeyi sürdürmek amacında. Aldığı sonuçların yanısıra futboluyla da göz dolduran sarı kırmızılılar haftayı 3 puanla kapatmanın yollarını arıyor. Zorlu 90 dakikada Kasımpaşa da kendini ateş hattından kurtaracak sonucu almanın peşinde. Göztepe Kasımpaşa maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 2 canlı izle bağlantısı haberimizde.



Göztepe Kasımpaşa maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 16:30'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 2'den canlı yayınlanacak.

giovanni sio Göztepe

 

Göztepe Kasımpaşa beIN SPORTS 2 maçı canlı izle

İki takım arasındaki zorlu mücadele öncesinde milyonlarca taraftar karşılaşmayı izlemenin yollarını arıyor. Göztepe Kasımpaşa maçı internetten canlı yayın seçeneği ile izlenebilmektedir. Alternatifler ise Digiturk Play ve Bein Connect'tir. İki platformdan satın alacağınız paketlerle birlikte karşılaşmayı FULL HD seyredebilirsiniz.


Göztepe Kasımpaşa maçı öncesi OPTA istatistikleri

Süper Lig tarihinde Kasımpaşa ile karşılaştığı ilk maçta rakibini 4-1 yenen Göztepe (17 Ekim 1959), sonraki 11 maçta galip gelemedi (6B 5M) ve rakibine sadece beş gol atabildi.
1959'daki galibiyetin ardından Süper Lig'de Kasımpaşa'yı ağırladığı beş maçta kazanamayan Göztepe (2B 3M), rakibine dört maçtır gol atamıyor. İzmir ekibinin evinde Kasımpaşa'ya attığı son gol 21 Ocak 1961'deki maçta gelirken, teknik direktörler de dahil olmak üzere, bu maçta sahada yer alacak isimlerin tamamı son gol atıldığında henüz doğmamıştı.
İç sahadaki son üç Süper Lig maçında gol yemeyen Göztepe, en son Şubat-Nisan 1980 arasında daha uzun süreli gole kapama serisi yaşamıştı (5 maç).
Süper Lig'de 2019 senesi içinde çıktığı 25 maçın 15'inde sahadan yenik ayrılan Kasımpaşa (4G 6B 15M), bu süre zarfında en fazla maç kaybeden Süper Lig takımı.
Ligdeki son iki deplasman maçını kaybetmeyen Kasımpaşa (1G 1B), bundan önceki 12 maçın 10'unda puan alamamıştı (1G 1B 10M).
Bu sezon Süper Lig'de en az gol yiyen (7), kalesinde en az isabetli şut gören (21) ve en fazla maçta kalesini gole kapatan (4) takım Göztepe.
Süper Lig'de bu sezon maçların ilk yarılarında en fazla gol yiyen iki takımdan biri Kasımpaşa (7; Antalyaspor ile birlikte).
Süper Lig'de teknik direktör olarak Tamer Tuna ile karşılaştığı üç maçta da sahadan galibiyetle ayrılan Kemal Özdeş'in, kariyerinde daha fazla maçta mağlup ettiği başka bir rakibi yok (3; Hikmet Karaman & Mehmet Özdilek ile birlikte).
Bu sezon Kasımpaşa'nın ligde attığı sekiz golün beşinde Mame Thiam'ın direkt katkısı var (4 gol, 1 asist).
Göztepe'nin ligde attığı son beş golün üçüne direkt katkı yapan Soner Aydoğdu (2 gol, 1 asist), geçen sezonun tamamında bundan daha az gole katkı yapmıştı (18 maç, 2 asist).
 

Kasımpaşa


Göztepe Kasımpaşa muhtemel kadrolar

Göztepe: Göktuğ, Gassama, Alpaslan, Titi, Berkan, Soner, Poko, Napoleoni, Mossoro, Serdar, Jerome

Kasımpaşa: Fatih, Popov, Veysel, Ben Youssef, Veigneau, Khalili, Aytaç, Quaresma, Hajradinovic, Mustafa, Thiam
 


Kasımpaşa önde

İki takımın rekabetinde bugüne kadar 20 karşılaşma oynandı. 4'ünü Göztepe kazanırken 8 maçtan Kasımpaşa galip ayrıldı. 8 müsabaka da berbaerlikle sonuçlandı. Sarı kırmızılılar ev sahibi statüsündeo ynadığı mücadelelerde de rakibine karşı geride. Paşa, 10 maçın 4'ünü kazandı. üç kez beraberlikle shadan ayrıldı. Üç karşılaşmada da yenildi. Son beş maçta Göztepe rakibine karşı kazanamadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.