Göztepe ve Denizlispor Ege derbisinde karşı karşıya

Göztepe ve Denizlispor Ege derbisinde karşı karşıya
Spor Toto Süper Lig'in 3. haftası Ege derbisine sahne oluyor. Göztepe evinde Yukatel Denizlispor'u konuk ediyor. Sonucu en çok merak edilen maçlardan biri olan ve özellikle Göztepe'nin konumu açısından da büyük önem taşıyan karşılaşma beIN SPORTS 1'den canlı izlenebilecek.

Futbol severler ekran başına. İzmir ve Denizli'nin temsilcileri karşı karşıya geliyor. Ege'de muhteşem bir futbol akşamı izleyicileri bekliyor. Göztepe Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu'nda Yukatel Denizlispor ile karşılaşacak. Sarı kırmızılılar ilk iki haftada aldıkları mağlubiyeti taraftarlarına unutturmak isterken yeşil siyahlılar ise İzmir deplasmanından 3 puanla ayrılarak zirveye oturmak amacında. Rizespor ile birlikte ilk iki haftanın en flaş takımı olmayı başaran Denizli temsilcisi gol ayaklarına güveniyor. Göztepe'nin ise binlerce taraftar arkasında olacak.
 

Göztepe Denizlispor beIN SPORTS 1 maçı canlı izle

İki takım arasındaki zorlu mücadele öncesinde milyonlarca taraftar karşılaşmayı izlemenin yollarını arıyor. Göztepe - Denizlispor maçı internetten canlı yayın seçeneği ile izlenebilmektedir. Alternatifler ise Digiturk Play ve Bein Connect'tir. İki platformdan satın alacağınız paketlerle birlikte karşılaşmayı FULL HD seyredebilirsiniz.
 


Arslanboğa yönetecek

Göztepe ile Denizlispor'u karşı karşıya getirecek olan Spor Toto Süper Lig maçında Suat Arslanboğa düdük çalacak. Yardımcıları ise Mehmet Cem Satman ve Mehmet Kısal olacak. Dördüncü hakem İlker Yasin Avcı, VAR hakemi Burak Şeker ve VAR Asistanı Çağdaş Altay olarak belirlendi.



 

Denizlispor'un büyük üstünlüğü var

Bu akşam kozlarını İzmir'de paylaşacak olan iki ekip arasındaki rekabette Denizlispor üstünlüğü dikkat çekiyor. Yeşil siyahlılr bugüne kadar oynanan 36 maçın 20'sini kazandı. Göztepe'nin 6 galibiyeti bulunurken 10 maç da berabere bitti. Ancak sarı kırmızılıların kazandığı 5 mücadele ev sahibi statüsünde oynadığı maçlarda alındı. Denizlispor dış sahada ise 7 kez kazandı.
 




Göztepe muhtemel 11'i

Beto - Gassama, Sanneh, Titi, Berkan, Poko, Castro, Soner, Serdar, Halil, Eren


Yukatel Denizlispor muhtemel 11'i

Stackhowiak - Lopes, Oğuz, Sapunaru, Bergdich, Murawski, Zeki, Aissati, Recep, Barrow, Rodallega

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.