Göztepe Yeni Malatyaspor canlı izle | Bein Sports 1 izleme linki

Göztepe Yeni Malatyaspor canlı izle | Bein Sports 1 izleme linki
Dün Gaziantep'te sona eren cumartesi gününün ardından bugün de kritik mücadeleler oynanacak. Onlardan birinde Göztepe ile Yeni Malatyaspor kozlarını paylaşacak. Karşılaşmanın yayın bilgileri de araştırılıyor. Göztepe Yeni Malatyaspor canlı izle ve Bein Sports 1 canlı izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Süper Lig'de 11'inci hafta karşılaşmaları bugün İzmir'de başlıyor. Geçtiğimiz hafta Trabzonspor'u Trabzon'da deviren ve sürprize imza atan Ege temsilcisi ile Kasımpaşa karşısında son dakikada yediği golle berabere kalan BtcTurk Yeni Malatyaspor'u konuk edecek.. Göztepe Yeni Malatyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda? sorularının yanıt bulduğu haberimizde Göztepe Yeni Malatyaspor canlı izle ve Bein Sports 1 canlı izle seçenekleri de yer alıyor.
 


 

Göztepe Yeni Malatyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 14:00'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak.

9 kasım iddaa tahminleri

 

Göztepe Yeni Malatyaspor beIN SPORTS 1 maçı canlı izle

İki takım arasındaki zorlu mücadele öncesinde milyonlarca taraftar karşılaşmayı izlemenin yollarını arıyor. Göztepe Yeni Malatyaspor maçı internetten canlı yayın seçeneği ile izlenebilmektedir. Alternatifler ise Digiturk Play ve Bein Connect'tir. İki platformdan satın alacağınız paketlerle birlikte karşılaşmayı FULL HD seyredebilirsiniz.
 


Göztepe Yeni Malatyaspor maçı öncesi OPTA istatistikleri

Yeni Malatyaspor ile oynadığı ilk Süper Lig maçını kazanan Göztepe, daha sonraki üç karşılaşmada rakibini mağlup edemedi (1B 2M).
Yeni Malatyaspor, Süper Lig'de Göztepe'ye konuk olduğu iki maçı da kaybetmedi (1G 1B).
Süper Lig'deki son maçında Trabzonspor'u mağlup eden Göztepe (1-0), bu sezon ilk kez üst üste iki galibiyet almak için sahaya çıkıyor.
Süper Lig'de dört haftadır maç kaybetmeyen Yeni Malatyaspor (3G 1B), lig tarihindeki en uzun yenilmezlik serisini egale edebilir (Aralık 2018-Ocak 2019).
Süper Lig'in ilk 10 haftasında ceza sahası dışından en fazla gol atan takım Yeni Malatyaspor (5). Göztepe ise gollerinin en büyük bölümünü ceza sahası dışından kaydeden ekip konumunda (%44; 4/9).
Bu sezon Süper Lig maçlarının ikinci yarılarında en az gol bulan iki takımdan biri Göztepe (4; Ankaragücü ile birlikte). Yeni Malatyaspor ise bu süreçte rakip fileleri en fazla havalandıran ekip (17).
2019/20 Süper Lig sezonunda şu ana kadar en uzun süre önde oynayan takım olan Yeni Malatyaspor (332 dakika), skor avantajı yakaladığı altı maçın beşini kazandı (1B).
Yeni Malatyaspor bu sezon Süper Lig'in en golcü takımı durumunda (10 maçta 24 gol). Göztepe ise şu ana kadar en fazla karşılaşmada kalesini gole kapayan ekip (5 maç).
Bu sezon ligdeki ilk golünü Trabzonspor'a atan Cameron Jerome, Süper Lig kariyerinde henüz üst üste iki karşılaşmada rakip fileleri havalandıramadı.
Süper Lig'de rakip kaleye çektiği son yedi isabetli şutunun altısı gol olan Adis Jahovic, aynı sayıda golü daha önceki 19 şutunda bulabilmişti.

 

Göztepe Yeni Malatyaspor muhtemel kadrolar

Göztepe: Beto, Berkan, Titi, Alpaslan, Gassama, Soner, Borges, Castro, Halil, Deniz, Jerome

Yeni Malatyaspor: Farnolle, Erkan, Hadebe, Mustafa, Chebake, Acquah, Donald, Fofana, Bifouma, Guilherme, Jahovic

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.