Gregore'den Flavio ve transfer açıklaması!

Gregore'den Flavio ve transfer açıklaması!
Trabzonspor'un Bahia'dan 1.2 milyon euro karşılığında kadrosuna kattığı Flavio'nun ardından Gregore'nin de gündemde olduğu yönündeki söylentiler taraftarları heyecanlandırmıştı. Brezilyalı orta saha oyuncusu hem eski partneri hem de transferi hakkında konuştu.

Gelecek sezonda da şampiyonluk mücadelesi vermek isteyen Trabzonspor'un orta sahasına yaptığı takviyelerden biri de Flavio'ydu. Bahia'dan Ahmet Ağaoğlu ve yönetiminin rekor kırarak imza attırdığı sambacının ardından aynı takımda oynayan arkadaşı Gregore'yi de transfer edeceği yönündeki iddialar sosyal medyada yer almıştı. 26 yaşındaki oyuncu eski takım arkadaşı ve transferine ilişkin olarak muhabirimiz Burak Zihni'ye açıklamalarda bulundu.
 


Flavio çok profesyonel

Bahia'da birlikte oynadığı Flavio'yu çok profesyonel bir oyuncu olarak tanımlayan Gregore de Magalhães da Silva; "Orta sahanın her pozisyonunda oynayabiliyor. Bunu görebileceğiniz çok az futbolcu vardır. Bu durum aynı zamanda birçok kişinin işini de tek başına yapabilmesi anlamına geliyor. Sahadaki önemli kozlardan biri haline dönüşebiliyor. Hem antrenmanlarda hem de sahada tam bir profesyonel. Arkadaşlığı da üst düzey. Samimiyeti ve dürüstlüğünü görebilmek çok da zor değil" dedi.

gregore bahia


Transfer teklifi almadım

Flavio'nun transferi sonrasında hakkında çıkan transfer iddialarını da yanıtlayan sambacı; "Flavio iyi bir arkadaşım. Ancak şu ana kadar bir transfer teklifi gelmedi" ifadelerini kullandı.

gregore bahia
 


Gregore kimdir?

2 Mart 1994 tarihinde Juiz de Fora'da doğdu. Futbola Sao Carlos'ta başladı ve Santos'un B takımına kiralandı. Ardından iki kez de şu andaki takımı Bahia kiraladı. 2018-2019 yılında bonservisi alındı. 26 yaşındaki orta saha oyuncusu ön libero ve orta saha mevkilerinde forma giyebilmektedir. Bu sezon çıktığı 10 maçta 1 gol atma başarısı gösterip 730 dakika sahada kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.