Guilherme Beşiktaş'ta! Guilherme kimdir? Transfermarkt profili

Guilherme Beşiktaş'ta! Guilherme kimdir? Transfermarkt profili
Devre arası transfer döneminde harcama limiti konusunda problem yaşayan Beşiktaş flaş bir isme imza attırıyor. Siyah beyazlılar Yeni Malatyaspor'da forma giyen Guilherme ile her konuda anlaştı. Açıklamanın kısa süre içerisinde yapılması bekleniyor. Peki Guilherme kimdir? Hangi takımlarda oynadı, nereli, boyu ve kilosu kaç? Transfermarkt profili de dahil olmak üzere hakkında bilinmesi gereken tüm bilgiler haberimizde.

Seoznun ikinci devresinde şampiyonluk yarışından kopmak istemeyen Beşiktaş, mali yönden zayıf olmasına rağmen önemli bir transfere imza atıyor. Kartal, bir süredir dirsek temasında olduğu Guilherme ile anlaştı ve imzaların atılmasına çok az bir süre kaldı. Sarı siyahlı forma ile iki sezondur önemli bir performans ortaya koyan Guilherme'nin transferi siyah beyazlı taraftarları da heyecanlandırdı. Peki Beşiktaş'ın yeni transferi Guilherme kimdir? Hangi takımlarda oynadı, nereli, boyu ve kilosu kaç? Transfermarkt profili haberimizin detaylarında...


Guilherme kimdir? Transfermarkt profili

21 Mayıs 1991 tarihinde Brezilya'nın Tres Rios kentinde dünyaya gelen Guilherme'nin tam adı Guilherme Costa Marques'tir. Futbola Portekiz'in Braga kulübünde başlayan ve burada profesyonel olan 27 yaşındaki futbolcu; Vizela, Gil Vicente ve Ole Brasil formaları giydikten sonra Legia Warszawa'ya transfer oldu. 220 bin euroya bonservisi alınan tecrübeli futbolcu, İtalya kariyerine ise Benevento ile adım attı. Geçtiğimiz sezon başında Yeni Malatyaspor ile anlaştı. Kariyerinde 288 maça çıktı ve 41 gol atıp 46 da asist yaptı. Kariyerinde 4 Polonya ligi ve 3 de Polonya Kupası şampiyonluğu bulunmaktadır. Guilherme Yeni Malatyaspor formasıyla 58 karşılaşmada yer aldı. 21 gol attı ve 23 de asist gerçekleştirdi.


guilherme beşiktaş


Gevrek'ten etik çıkışı

Beşiktaş transferdeki sessizliğini bozdu... Siyah-Beyazlılar, Yeni Malatyaspor'da kiralık oynayan, bonservisi ise İtalya'nın Benevento takımında bulunan orta saha oyuncusu Guilherme'nin transferini bitirdi. İtalyan ekibiyle Guilherme için her konuda anlaşan Beşiktaş'a Yeni Malatyaspor'dan ise tepki geldi. Kulüp Başkanı Adil Gevrek, "Guilherme konusunda bizimle görüşen kimse olmadı. Bu tranfseri etik bulmuyorum. Beşiktaş'ın bizi araması ve müsaade alması gerekiyordu. Avukatımız bu konuyla ilgileniyor" dedi. Guilherme ligin ilk yarısında 17 maçta oynadı. 5 gol attı, 6 asist yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.