Gürpınarspor moral depoladı

Gürpınarspor moral depoladı
Süper Amatör Küme ekiplerinden Gürpınarspor, Üsküdar Futbol AŞ maçı öncesi B.Çekmece Kültür Parkta bulunan Diyarbakır Yöreevinde yönetim tarafından verilen kahvaltıda bir araya geldi.

Kulüp başkanı Neşat Atalay ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu kahvaltıda futbolcular ve teknik heyetin de moralinin oldukça yüksek olduğu gözlendi.

ATALAY’DAN ÇALIK’A TEŞEKKÜR

Kahvaltı sonrası bir açıklama yapan kulüp başkanı Neşat Atalay kendilerine büyük destek veren Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’a teşekkür etti.

“GÜRPINARSPOR’U HAK ETTİĞİ YERLERE TAŞIYACAĞIZ”

Gürpınar halkının ve taraftarlarının da desteğiyle büyük başarılara imza atacaklarını kaydeden Atalay “Bu yolda bizi yalnız bırakmayan, desteklerini esirgemeyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Sayın Mehmet Murat Çalık’a minnet borçluyuz. Gürpınar halkının desteğiyle biz bu işi başaracağımıza inanıyoruz. Bugünkü maçı da inşallah alacağız. Herşey güzel olacak. İnanıyorum ki bu yolda beraber yürüdüğümüz arkadaşlarımızla, bize destek olanlarla Gürpınarspor’u hak ettiği yerlere taşıyacağız.” Şeklinde konuştu.

HASAN SORAN’A DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

Gürpınarspor’un en büyük destekçilerinden birinin de Beylikdüzü Şoförler Odası Başkanı Hasan Soran olduğunu dile getiren Atalay “Beylikdüzü Şoförler Odası Başkanımız Sayın Hasan Soran da bu yolda en büyük destekçilerimizin başında gelmektedir. Kendisine de bu yolda bizlere verdiği güç ve sunduğu destek için ne kadar teşekkür etsek azdır. Bizleri sevenlerden ve destekleyenlerden aldığımız bu güçle başaramayacağımız, ulaşamayacağımız hiçbir hedef yok.” Diye konuştu.

“GEÇMİŞ YÖNETİME TEŞEKKÜR EDERİZ”

Geçmiş yönetime de elde ettiği başarılar için teşekkür eden Atalay “Geçmiş yönetime de başarılarından dolayı teşekkür ederiz. Onlardan almış olduğumuz bu bayrağı en iyi yerlere taşımak için var gücümüzle çalışacağız.” İfadesini kullandı.

ÇALIŞKAN: BİZ DE HEDEFİN FARKINDAYIZ

Gürpınarspor Teknik Direktörü Cem Çalışkan da kahvaltının ardından yaptığı açıklamada kendilerine güvenerek bu görevi veren kulüp başkanı Neşat Atalay’a ve yönetim kuruluna ayrı ayrı teşekkür etti.

Çalışkan “Öncelikle bize burada güvenerek ekibimle birlikte göreve getirdikleri için kulüp başkanımız Sayın Neşat Atalay’a ve yönetim kuruluna teşekkür ederiz. Biz de hedefin farkındayız. Ekibimle beraber 24 saatimizi buraya ayırarak Gürpınarspor’u hak ettiği yere hep beraber getireceğiz.” dedi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.