Gustavo Henrique'nin menajerinden açıklama: Fenerbahçe için sabırsız

Gustavo Henrique'nin menajerinden açıklama: Fenerbahçe için sabırsız
Stoper takviyesi yapmak için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de gündeme gelen son isim Gustavo Henrique oldu. Sambacının menajeri yaptığı açıklamada "Gustavo büyük bir takımdan teklif aldığı için mutlu. Transferin sonuçlanmasını bekliyor" dedi.

Kim Min-Jae'nin transferine ramak kaldığı, Serdar Aziz'in sakatlanarak uzun süre oynamayacak olması ve Marcel Tisserand'ın da gitme ihtimalini değerlendiren Fenerbahçe'de stoper arayışı sürüyor. Sarı lacivertliler bu sezon takımın başına getirdiği Jorge Jesus ile başlayan harekatta Lincoln, Joao Pedro ve Bruma'yı kadrosuna katmış, deneyimli çalıştırıcının eski kulübü Flamengo'dan da Willian Arao ile sözleşime imzalamıştı. Kanarya'nın şimdiki hedefi ise Gustavo Henrique oldu. Sambacı oyuncu için kulübüyle gerçekleştirilen görüşmelerde önemli mesafe kat edilirken menajeri de DAMGA'ya açıklamada bulundu.



Teklif yapıldı

Defansın yeni isimi olmasına kesin gözle bakılan Gustavo Henrique için kulübü Flamengo'ya 2.5 milyon euro teklifte bulunuldu. Öneriyi değerlendiren kırmızı siyahlı ekibin kısa sürede yanıt vermesi ve büyük ihtimalle de kabul etmesi bekleniyor.

gustavo henrique
 



Gustavo sabırsız

Brezilyalı oyuncunun menajeri de Damga'ya yaptığı açıklamada; "Kulüpler görüşüyor. Yarın biz de bir araya geleceğiz ve konuşacağız. Gustavo kendisini isteyen büyük bir takım olduğu için çok mutlu ve sabırsız. Transferin sonuçlanmasını bekliyor" ifadelerini kullandı.



Gustavo Henirque kimdir?

Tam adı Gustavo Henrique Vernes olan Gustavo Henrique, 24 Mart 1993 tarihinde Brezilya'nın Sao Paulo eyaletinde doğdu. 29 yaşında. Futbola Santos alt yapısında başlayıp burada profesyonelliğe adım attı. Santos taraftarları deneyimli oyuncuya kararından dolayı tepki gösterse de 2020'nin ocak ayında ise ülkenin önemli takımlarından Flamengo'ya imza attı.138 maça çıktığı siyah beyazlı ekibin ardından bu kez başka bir Brezilya devi için forma giymeye başladı. 81 karşılaşmada yer alıp 8 gol attı ve 3 de asist yaptı. Burada 1 Brezilya ligi, 1 Brezilya Süper Kupası ve 1 Recopa Sudamericana zaferi yaşadı. Güncel piyasa değeri 2.8 milyon euro. Gelecek yılın sonunda sözleşmesi bitiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.