Güveni boşa çıkartmayacağız

Güveni boşa çıkartmayacağız
Süper Amatör Küme ekiplerinden Beylikdüzüspor’un yeni Kulüp Başkanı Metin Aydın yapılan genel kurulun ardından yaptığı açıklamada üyelerin kendilerine duydukları güveni boşa çıkartmayacaklarını belirterek, hedeflerine doğru emin adımlarla ilerleyeceklerini söyledi.

Yapılan olağaüstü genel kurulla oluşan yeni yönetim kurulunun Başkanı olan Metin Aydın önümüzdeki sezonla ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Aydın “Öncelikle bize bu görevi layık gören ve bu konuda güvenen Beylikdüzüspor camiasına teşekkür etmek istiyorum. Kendilerinin bu güvenini kesinlikle boşa çıkartmayacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Zor bir işe talip olduğumuzu söylemek isterim. 300 bin nüfusun üzerinde olan bir ilçenin spor’da lokamatif olan Beylikdüzüspor’un kulüp Başkanlığı ve kulüp yöneticiliği gerçekten zor. Ama yıllardır spor kulüplerinde görev yapan biri olarak , Beylikdüzüspor’da yıllardır çeşitli görevlerde olan biri olarak bunu başarabileceğimize inanıyorum” dedi.

Böyle bir tesis yok
Beylikdüzü belediyesi tarafından yeniden yapılan Beylikdüzüspor tesislerinin bir çok kulüpte olmadığını dile getiren kulübün Başkanı Metin Aydın “Belediye Başkanımızı her zaman olduğu gibi yine spor’a ve sporcuya destek olmaya devam ediyor. Bir yıldır süren tesislerimizdeki çalışmalar bitmek üzere, bizlere böyle bir tesis kazandıran Beylikdüzü Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na, Belediye Başkan Yardımcılarına, Meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Böyle bir saha ve böyle bir tesis bir çok profesyonel kulüpte bile yok” dedi.

Öncelik alt yapımız
Beylikdüzüspor’un öncelikli çalışmasının geçmişinde büyük başarıları bulunan Beylikdüzüspor alt yapı kategorilerinin tekrar faaliyete geçmesi olduğunu söyledi. Tesisin yapımı aşamasında alt yapının yeterince çalışma fırsatı bulunmadığı bundan dolayı bu başarı seviyesinin düştüğünü belirten Başkan Aydın “Tesis konusunda yapılan çalışmalardan dolayı alt yapı çalışmalarımızla ilgili sorunlar yaşadık. Her yıl büyük başarılara imza atan alt yapı kategorilerimiz ile çalışmalara hız vereceğiz” dedi.

Başarı göreceli bir kavram
Başarının neye göre kime göre ne olduğunu belli olmayan bir şey olduğunu belirten Beylikdüzüspor’un yeni kulüp Başkanı Metin Aydın “Başarı göreceli bir kavram, neye göre, kime göre neyin başarı olduğu belli olmaz. Bizler yönetime talip olurken, tam bir başarı kazanmak isteği ile buraya geldik. Tesisleşme anlamında, alt yapı anlamında, oyuncu yetiştirme anlamında, A takımı seviyesinde başarı kazanma ve Beylikdüzüspor’u layık olduğu yerlere getirme anlamında yola çıkıyoruz. Çalışmayı seven, Beylikdüzü ve Beylikdüzüspor için bir şeyler yapmak isteyen bir yönetimle yola çıkıyoruz. İnşallah beklentilere cevap veririz ve bizden beklenen başarıyı sergileriz” dedi.

Çalışmalara başlayacağız
Beylikidüzüspor’un yeni yönetim kurulurun bugün itibari ile çalışmalara başlayacağını belirten Başkan Metin Aydın “Bugün itibari ile yeni yönetim kurulumuz ile çalışmalara başlayacağız. Öncelikle kendi aramızda yapacağımız görev dağılımı ile yönetici arkadaşlarımızın görevlerini belirleyeceğiz ve hepsine görevlerini tebliğ edeceğiz. Yönetimde bundan önce üç beş kişi çalışmayacak, yönetimde bulunan herkes kendisine verilen görevi yapacak. Herkes Beylikdüzüspor için bir şeyler yaparak uyumlu bir şekilde çalışacak. Başarı da bu şekilde geleceğine inanıyorum” dedi.

Her yıl bir üst lig
Beylikdüzüspor olarak her yıl bir üst lig parolasıyla yola çıktıklarını belirten kulüp Başkanı Metin Aydın “Beylikdüzüspor başarıla alışkın, Profesyonel lige her yıl yaklaşan fakat şanssız bir şekilde bunu başaramadık, ama bu sezondan itibaren her yıl bir üst lige çıkarak en kısa zamanda profesyonel lige yükselmek istiyoruz. Böylesine büyük ve her zaman gelişen bir ilçeye de futbolda profesyonel bir kulüp yakışır. İnşallah bu da bizim yönetimimizde olacaktır” dedi.

Görev dağılımı yapıldı
Süper Amatör Küme ekiplerinden Beylikdüzüspor yeni sezon öncesi gerçekleştirdiği olağanüstü genel kurulun ardından geçtiğimiz günlerde bir araya gelerek kendi aralarında görev dağılımın da gerçekleştirdi.  Yapılan toplantıda ayrıca her ayın ikinci haftası çarşamba günleri de tesislerde yönetim kurulu toplantısı yapılmasına karar verildi.  Olağan üstü genel kurulun ardından Metin Aydın başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştiren yönetim kurulu kendi arasında görev dağılımını yaptı. Yapılan toplantıda yönetim kurulunun görev dağılımının yanı sıra transfer komitesi de oluşturuldu. 

Yapılan yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı şöyle oluştu;
Başkan: Metin Aydın
As Başkan: Ayhan Cesur
Başkan Yardımcıları: Sefer Turan, Musa Kazım Eryılmaz, Soner Yolal,  Yusuf Kaya
Genel Kaptan: Yalçın Özcan
Futbol Şube Sorumlusu: Özcan Aydın 
Basın sözcüleri: Yaprak Gilzem Günidi, Erkan Erdoğan
Sayman: Erkan Erdoğan, Sedat Çatalbaş
Alt Yapı sorumluları: Halil Kurumahmut, Sedat Çatalbaş,Yüksel Çoşkun, Yüksel Kol
İcra Kurulu:  Metin Aydın, Erkan Erdoğan, Yaprak Gilzem Günidi, Özcan Aydın, Ayhan Cesur, Sedat Çatalbaş, Yalcın Özcan, Halil Kurumahmut
Tesis Sorumluları: Yüksel Coşkun, Volkan Yıldız
Trasfer komitesi: Metin Aydın, Özcan Aydın, Yalçın Özcan , Halil Kurumahmut

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.