Güzelce başladı

Güzelce başladı
İstanbul 1.Amatör Lig takımlarından Güzelcespor 2019-2020 sezon açılışını görkemli bir törenle gerçekleştirdi

Yeni sezonun açılışını görkemli bir şekilde gerçekleştiren Güzelcespor da hedef şampiyonluk. Açılış töreninde konuşan Güzelcespor Kulübü Başkanı Tamer Canbaz, bu hedef doğrultusunda kararlılıkla ilerleyeceklerini belirterek, “Biz Güzelcespor'un başarısı ve zaferi için elimizden geleni yapacağız. Öncelikle amacımız kulübü bulunduğu noktadan daha ilerilere ve daha iyi yerlere taşımaktır. Bu doğrultuda çalışıyor ve elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Bu sevda bitmez
Güzelcespor'a olan sevdalarının asla bitmeyeceğini de belirten Canbaz, “Biz bu kulübü karşılıksız sevenleriz. Maksadımız her zaman en iyiyi daha iyiyi hedeflemek ve oraya ulaşmaktır. Yeni sezonda da göreceksiniz ki Güzelcespor daima başarıyı hedefleyen bir kulüp olarak sahada herkesi imrendiren bir futbol oynayacak. Bizler de yöneticiler olarak bu anlamda elimizden gelen desteği fazlasıyla vereceğiz” ifadelerini kullandı.

mehmet mert güzelcespor


Emek verenlere plaket takdim edildi
Güzelcespor'a bugüne değin emek veren ve kulubün bugünlere ulaşmasında rol oynayan isimlere de plaket takdim eden Başkan Canbaz, “Her birinize içtenlikle teşekkür ederek bu plaketleri sizlere sunuyoruz” dedi. İstanbul Gazeteciler Dernek (İGD) Başkanı Mehmet Mert ve çok sayıda kişi plaket alırken etkinliğin sonunda ise toplu hatıra fotoğrafı çektirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum