Güzelce’de başarı olmazsa olmaz

Güzelce’de başarı olmazsa olmaz
Güzelcespor’da 4 yıllık başkanlık döneminin ardından hafta sonunda yapılan genel kurulda görevi Tamer Canbaz’a devreden Hüseyin Aydın kongre sonrası sessizliğini bozdu. Aydın, kulübü 4 yılda iyi bir noktaya getirdiklerini, yeni yönetimin başarısız olma gibi bir lüksünün olmadığını söyledi

Güzelcespor'u iyi bir noktaya taşıdıklarını ve bundan sonra da devamının aynı şekilde gelmesi gerektiğini anlatan Aydın, “En büyük işimiz lige 9 kategoriye çıkarmak oldu. Sonra belediyenin desteğiyle hayata geçirdiğimiz tesis. Belediyemiz yaptı. Biz de yol göstericisi olduk. O bizim şansımızdı. Kafeteryamızı tesisin içinde faaliyete geçirdik. Yüzde yüz kapasitede olmasa da oraya gelen taraftarlara ve kulübümüze hizmet eder hale gelmiştir. Bununla birlikte paradan çok yöneticilerin, hocaların ve futbolcuların daha fazla gönül işi olarak bakması gerektiğini konusunda hareket etmeye gayret ettik. Çünkü amatörlüğün sürdürülebilir olması için paraya dayanmaması lazım. Amatörde amaç öncelikle gençleri spora yönlendirebilmek, yetenekli olanları da yukarı doğru çıkartmak. Bizim hedefimiz de bu oldu. 4 yıllık süreç içinde de bunu başardığımızı düşünüyorum. Genel anlamda çok büyük yapamadığımız yok ama muhakkak başarı anlamında daha iyi olunabilir miydi olunabilirdi. Tesis yönetimi anlamında, hoca anlamında daha iyi şeyler yapılabilir miydi yapılabilirdi. Ama bunda da oluşturduğunuz yönetim kadrosunun yüzde yüz görev bölümü alıp herkesin sorumluluğunu paylaşmamasından kaynaklanan sıkıntılar etkili oldu. Herşeyi başkan yapar mantığıyla bu kadar oluyor” dedi. Haber Ekspres Gazetesi'nden İskender Kordu'ya konuşan Aydın, yeni başkan Canbaz'ın kendi yönetimlerine ilişkin eleştirilerinin de normal olduğunu anlattı. Aydın, “Tamer Başkanın sözleri normal. Bu her yönetimde olabilecek sıkıntılar. Onda da yapamadıklarımız anlamında söylediğim yönetimdeki herkes sorumluluk almayınca herşeyi başkan yapmaya çalışınca muhakkak bazı yerlerde eksik kalabiliyoruz. O eleştiriyi de zaten kendimiz kendimize yapıyoruz. Üye sayısının düşmesiyle alakalı da bunların arasında vefat edenler oldu. Hepsine rahmet diliyoruz. Ayrılmak isteyenler oldu aidatlarını ödenmesinin zor gelmesinden dolayı. Diğer taraftan da dediğim gibi görev almadaki eksiklikten dolayı yenilerini ilave etme şansımız olmadı. Zorlamadıkça da kimse ben üye olayım diye talep etmiyor. Kimse sorumluluk almak istemiyor. En büyük sıkıntı da aslında bu” diye konuştu.

Her zaman destek olacağız
Güzelcespor'a her zaman destek olacaklarını da vurgulayan Aydın, “ Güzelcespor bizim için hep olacak. Geçmişte de vardı, gelecekte de olacak. Çünkü bizim Güzelce’ye sahip çıkmak özümüzde var. Bir tek kulüp anlamında değil her anlamda Güzelce’ye sahip çıkmak en büyük hedefimiz. Yöneticilik anlamında bundan sonra olmasa bile görev alacakların da destekçisi olacağız. Aynı zamanda da başarılı olup olmadıklarının da denetleyicisi olacağız” şeklinde konuştu.

Camiaya başarı diledi
Yeni yönetime başarılar dileyen Aydın sözlerini şöyle noktaladı; “ 4 yıllık görev süremizde başta spora ve kulübümüze verdiği desteklerden dolayı Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e ve birim amirlerine, Güzelce Mahalle Muhtarımız Sevil Günay’a, Tamer Canbaz’a, Selim Pazarlı’ya, Hasan Kılıç’a, hocalarımıza, isimlerini telaffuz etmeyi unuttuğumuz bizi destekleyenlere Enver Katrancı başta olmak üzere yönetimde görev alan, 4 yılda bizimle beraber görev alan tüm arkadaşlarımıza, ayrıca bizi yalnız bırakmayan yerel basınımızın güzide temsilcilerine teşekkür eder, şükranlarımı sunarım. Ayrıca yeni dönemde göreve gelen Tamer Canbaz ve yönetim kuruluna da kendim ve birlikte görev yaptığım yönetim kurulu arkadaşlarım adına başarılar diliyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.