Güzelcespor'da yeniden Cambaz dönemi

Güzelcespor'da yeniden Cambaz dönemi
Amatör 1.Küme Ekipleri'nden Güzelcespor'da yapılan Genel Kurul'un ardından Tamer Canbaz devri resmen başladı. 4 yıl sonra yeniden başkanlığa seçilen Canbaz, Genel Kurul'da gövde gösterisi yaptı

Amatör 1.Küme ekiplerinden Güzelcespor’da yapılan genel kurulun ardından Tamer Canbaz devri resmen başladı. 4 yıl sonra yeniden başkanlığa seçilen Canbaz genel kurulda gövde gösterisi yaptı. Büyük bir katılıma sahne olan genel kurul tarihi günlerinden birine tanıklık etti. Divan başkanlığını Mehmet Ali Deniz’in yaptığı genel kurulda divan katipliğine ise Fatih Çınar ve Nevzat Çetrez getirildi. Genel kurulda açılış konuşmasını eski kulüp başkanı Hüseyin Aydın yaptı.

Çıtayı yukarı taşıyacağız
Aydın, 4 yıllık görev süreleri boyunca Güzelcespor’un çıtasını yukarıya taşıdıklarına inandığını söyledi. Aydın “4 yılı aşkın sürede Güzelcespor’un çıtasını yukarılara taşıdığımıza inanıyorum. Bu sene yönetimin tecrübesiyle çıtayı daha da yukarılara taşıyacaklarına inanıyorum. Katılımlarından dolayı herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bundan sonra resmi olarak yönetimde olmasak da ben ve arkadaşlarım her zaman maddi ve manevi olarak Güzelcespor’un yanında olmaya devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

Güzelce'de siyaset olmaz
Genel kurulun ardından tek liste ile katıldığı seçimde 4 yıl aradan sonra yeniden göreve gelen Tamer Canbaz teşekkür konuşması yaptı. Canbaz Güzelcespor’da hiçbir zaman siyaset yapmadıklarını, zamanında yaptıkları güzel ve doğru işlerin kendisini yeniden bu noktaya getirdiğini söyledi. Canbaz “Güzelcespor’da siyaset olmaz, olmayacak da. Geçmiş dönemlerde de biz burada yanlış yapmadık. Bu süreçte siyasi bir kimliğim olduğu için başkanlığı da ben içimizden biri olan Hüseyin Aydın’a ben teklif ettim. Kulübe zarar vermemek anlamında da ara vermiştim. Ancak her zaman bu konuda kulübün yanında oldum. Güzelcespor’un benim çocuklarımdan sonra üçüncü evladım olduğumu sizler de biliyorsunuz. 4 senede görev yapan arkadaşları da alkışlamak istiyorum. Sizler de alkışlar mısınız?” dedi.

Hedefi vurmak istiyoruz
Hüseyin Aydın ve yönetimi döneminde A takımın ve genç takımın hedefe oynamadığını, altyapıdaki en güzel tarafın da bütün yaş gruplarında liglerde mücadele etmesi olduğunu ifade eden Canbaz “Bu sene hedefi vurmak istiyoruz. Güzelcespor’u artık üst liglere taşımak istiyoruz. Hüseyin Aydın altyapı dahil 9 kategoride takımı lige soktu ama ben biliyorum ki bir çok maça takım yöneticisiz gitmiştir. Bunu da bir eleştiri olarak kabul etsinler. Üye sayımız 114- 115’ti şu anda 79 üyemiz kaldı. Üye sayımızı yeni gençlerle takviye yapamazsak bu kulüp yarın sahipsiz kalacaktır. Yarından sonra en az 50 gencimizi üye olarak kulübümüze kazandıracağız” dedi.

Devamı gelecektir
Canbaz’ın konuşmasının ardından konuşan B.Çekmece Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Oktay Şahin Güzelcespor yönetiminden spora olan katkılarını ve desteklerini sürdürmesini beklediklerini söyledi. Spor ve siyaset dünyasının önde gelen isimlerinden Alaaddin Yavuzgüneş de yaptığı konuşmada kulüp başkanlığının zor bir iş olduğunu söyledi. Yavuzgüneş “Kulüp başkanlığı çok zor. Çok ciddi fedakarlık isteyen bir iş. Amatör spor kulüplerine de bu yüzden destek vermek lazım. İnşallah Güzelcespor Tamer Canbaz’la birlikte layık olduğu yere gelir” şeklinde konuştu. 

Kağıt üzerinde kalmamalı
Büyükçekmece Tepecikspor Kulüp Başkanı Temel Eyüboğlu da söz alarak yaptığı konuşmada Tamer Cnabaz’a 4 yıl aradan sonra yeniden hoş geldin diyerek Hüseyin Aydın’a da 4 yıllık görev süresi içinde altyapıya verdiği destek için teşekkür etti. Eyüboğlu “B.Çekmece’de amatör spor kulüpleri artık birlikte hareket etmek zorundadır. Kulüpler birliği sadece kağıt üzerinde olmaktan kurtarılmalı. Derneğin sadece kağıt üzerinde kaldığına inanıyorum. Amatör spor kulüpleriyle de biraraya gelerek bu derneği harekete geçirmeyi düşünüyoruz. Artık hem amatörlerin hem de biz profesyonel kulüplerin özüne dönmesi lazım. Biz de Tepecik olarak zor bir süreçten geçtik. Tepecikspor olarak herkese kapımız açık” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.