Güzelcespor salonlara sığmadı

Güzelcespor salonlara sığmadı
Amatör 1.Küme ekiplerinden Güzelcespor dostluk ve dayanışma gecesinde Güzelbahçe Restaurant’a sığmadı

Tarihi bir topluluğa ev sahipliği yapan Sarı Siyahlılar yeni sezon öncesi moral depoladı. Spor, siyaset, eğitim ve iş dünyasının biraraya geldiği gecede Güzelcespor’a destek yağdı. Gecenin açılış konuşmasını yapan kulüp başkanı Tamer Canbaz katılım gösteren herkese ayrı ayrı teşekkür etti. Canbaz “Bu geceyi yapmak için çok çaba sarfettik. Burası hepimizin kulübü. Tesisler de hepimizin. Bugün aramızda olarak bizlere destek olan tüm dostlarımıza katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Bu sezon başarı anlamında bir hedefimiz olacak. Bu sene yine lige 8 takımla katılımımız olacak. Bu sene Hür Okulları’nın desteğiyle de futbol okulumuz büyük bir ilgiyle karşı karşıya kalmıştır. Futbol okulundaki öğrenci sayımız çok kısa bir süre içinde 80’in üzerine çıkmıştır. Bu sene ligdeki en büyük amacımız Fair Play ödülünün sahibi olmak. Şampiyonlukları gördük ama bu ödül bizim için çok daha anlamlı olacaktır. Sene sonunda bu gururu hep beraber yaşamak istiyoruz.” şeklinde konuştu.


Ne gerekirse yaparız

Gecenin ilerleyen bölümlerinde kulübe destek veren isimlere ve firmalara yönetim tarafından hazırlanan plaketler törenle takdim edildi. Tuğba Dalyancı tarafından hazırlanan ve kulübe hediye edilen Atatürk portresi de açık arttırma sonucunda AK Parti B.Çekmece İlçe Teşkilat Başkanı Murat Çelik’e kaldı. Çelik, Atatürk portresi için açık çek verdi. Çelik yaptığı konuşmada da “Güzelcespor için üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırım.” İfadesini kullandı.

Örnek ev sahipliği

Gecenin sonunda ise başta Güzelcespor Kulüp Başkanı Tamer Canbaz olmak üzere yöneticiler ve davetliler piste gelerek vur patlasın çal oynasın eğlendi. Güzelcespor Kulüp Başkanı Tamer Canbaz ve yönetim kurulu üyeleri gece boyunca davetlilerle yakından ilgilenerek örnek bir ev sahipliğine imza attı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.