Haji Wright bombası! Trabzonspor'un SönderjyskE'ye teklifi belli oldu

Haji Wright bombası! Trabzonspor'un SönderjyskE'ye teklifi belli oldu
Transfere hızlı bir giriş yapan Trabzonspor'da hummalı çalışma sürüyor. Bordo mavililer geçtiğimiz sezondan bu yana ağırlık verdiği Süper Lig patentli oyunculara bir yenisini daha ekledi ve Haji Wright'ı listesine aldı. Bonservisi SönderjyskE'de olan ABD'li futbolcunun kulübüne yapılan teklif de belli oldu.

Bu sezon yoğun maç trafiğini kaldırabilecek bir oyuncu grubu oluşturmaya çalışan Trabzonspor önceki gün Larsen, Denswil, Doğucan Haspolat ve Eren Elmalı'yı kadrosuna katmıştı. Ancak bordo mavililer durmak bilmiyor. Süper Lig ağırlıklı transferlere bir yenisi daha eklenmek üzere. Geçen sezon Antalyaspor'da kiralık forma giyen ve bonservisi SönderjyskE'de olan Haji Wright için temaslar sıklaştırıldı ve Danimarka ekibine ulaştırılan teklif ortaya çıktı.



Esben açıklamıştı

Satın alma opsiyonu bulunan Antalyaspor'un bu hakkını kullanmadığı Haji Wright için mavi beyazlı kulübün sportif direktörü Esben Hansen Danimarka basınına konuşarak; "Haji Wright için çok sayıda somut teklif aldık. O cephede çok hareketlilik var ve kısa sürede satılmasını bekliyorum" açıklamasında bulunmuştu.


haji wright


 

Hull City de devrede

Abdullah Avcı'nın onay verdiği Haji Wright için Hull City de devrede. Acun Ilıcalı'nın kulübü satın almasından sonra Süper Lig'de forma giyen pek çok isme kanca takan Kaplanlar da girişimde bulundu ve teklifini SönderjyskE'ye iletti. Ancak 24 yaşındaki forvet Şampiyonlar Ligi kozu nedeniyle Karadeniz temsilcisine daha yakın.


 

Trabzonspor'un teklifi belli oldu

Eren Elmalı ve Doğucan Haspolat transferlerinde 4.8 milyon euro ödeyecek olan Fırtına'nın, Haji Wright için ayırdığı bonservis bedeli ortaya çıktı. Buna göre Danimarka ekibine 1.9 milyon euro ve gerçekleşmesi makul bonuslar sunuldu.
 

haji wright
 


 

Haji Wright kimdir?

Haji Wright (d. 27 Mart 1998, Los Angeles/California) Amerika Birleşik Devletleri Mlii Takımı oyuncusudur. Liberya asıllı bir ailenin çocuğu olarak 27 Mart 1998 tarihinde Amerika'da doğmuştur. 24 yaşındadır. Los Angeles Galaxy'de futbola başlayan golcü futbolcu, New York Cosmos forması giydikten sonra Schalke alt yapısına geçil yaptı. Sandhausen'e kiralandıktan sonra ise VVV-Venlo'nün yolunu tuttu. Burada da tutunamayıp Danimarka'nın SönderjyskE takımına imza attı. Sezon başında ise Antalyaspor'a kiralandı. Bu sezon çıktığı 32 lig maçında 14 gol atıp 2 de asist yaptı. Kariyerinde ise 179 karşılaşmada 65 kez rakip fileleri sarsıp 23 defa da takım arkadaşlarına gol atması için servis gerçekleştirdi. Günceli piyasa değeri 1.5 milyon euro.

Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.