Haji Wright kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı

Haji Wright kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı
Sezonu şampiyon tamamlayan Trabzonspor'da transfer çalışmaları sürüyor. Birçok isimle temaslarını yoğunlaştıran ve kulüpleriyle de görüşen Fırtına'nın son olarak Antalyaspor'da kiralık oynayan Haji Wright'I istediği öne sürüldü. Amerikalı santraforun maliyetinin de uygun olması bu transferin gerçekleşme ihtimalini yükseltiyor. Satın alma opsiyonu bulunmaması halinde ibre golcü futbolcuya dönecek. Peki, Haji Wright kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde.

Bu sezon adından sıkça söz ettiren bir performansa imza atan Haji Wright transferin de gözdesi haline geldi. Afrika asıllı Amerikalı futbolcunun Antalyaspor forması altında yaptıklarıyla adını birçok kulübün transfer listesine yazdırdığı bilinirken Trabzonspor'un da devrede olduğu öne sürüldü. İlerde top tutabilecek, hareketli ve kafa toplarıyla da arkadaşlarına servis yapabilecek bir oyuncu arayan Abdullah Avcı, yedek kalması halinde sorun çıkarmayacağını düşündüğü yıldız ismi kadrosunda görmek istiyor. Ancak Antalyaspro'un da satın alma opsiyonu olup olmaması bu transferi direkt etkileyecek. Peki, Haji Wright kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde.


 


Haji Wright kimdir?

Haji Wright (d. 27 Mart 1998, Los Angeles/California) Amerika Birleşik Devletleri Mlii Takımı oyuncusudur. Liberya asıllı bir ailenin çocuğu olarak 27 Mart 1998 tarihinde Amerika'da doğmuştur. 24 yaşındadır. Los Angeles Galaxy'de futbola başlayan golcü futbolcu, New York Cosmos forması giydikten sonra Schalke alt yapısına geçil yaptı. Sandhausen'e kiralandıktan sonra ise VVV-Venlo'nün yolunu tuttu. Burada da tutunamayıp Danimarka'nın SönderjyskE takımına imza attı. Sezon başında ise Antalyaspor'a kiralandı. Bu sezon çıktığı 32 lig maçında 14 gol atıp 2 de asist yaptı. Kariyerinde ise 179 karşılaşmada 65 kez rakip fileleri sarsıp 23 defa da takım arkadaşlarına gol atması için servis gerçekleştirdi. Günceli piyasa değeri 1.5 milyon euro.

haji wright
 



 

Opsiyonu yok

Fanatik'in haberine göre Fernando’nun yanı sıra Antalyaspor’un bir diğer önemli oyuncusu Haji Wright’ın da adı Trabzonspor’la anılıyor. Kırmızı-Beyazlılar’ın sezon başında Sönderjyske’den kiraladığı 24 yaşındaki forvet, Danimarka ekibine dönecek. Sözleşmesinde herhangi bir satın alma opsiyonu bulunmayan Wright’ın menajerler tarafından Trabzonspor’a teklif edildiği öğrenildi. ABD’li hücumcu bu sezon 32 lig mücadelesinde 14 kez rakip fileleri havalandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.