Haji Wright transferinde flaş gelişme

Haji Wright transferinde flaş gelişme
Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da yoğun mesai harcanıyor. Bordo mavililer birçok bölgeye takviye yapabilmek adına gerçekleştirdiği girişimlere bir yenisini geçen sezon Antalyaspor'da forma giyen Haji Wright ile eklemişti. Liberya asıllı ABD'li futbolcunun kulübü ile ilk temas kurulmuştu. Artık resmi adımların atılması bekleniyor.

Sezonu şampiyon tamamlayan Trabzonspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bordo mavililer Süper Lig'den Doğucan Haspolat ve Eren Elmalı'ya imza attırırken Stefanı Denswil ile de yeniden anlaşmış, Udinese'de kontratı tamamlanan Jens Stryger Larsen'i renklerine bağlamıştı. Geirde kalan sezon bekleneni veremeyen Fode Koita'nın yerine yeni bir santrafor almak isteyen Fırtına'da Haji Wright ismi ön plana çıktı ve ilk temas kuruldu. Yönetim golcü futbolcunun trnasferi için 2 milyona euroya yakın bir bütçe ayırırken çeşitli bonusları da gözden çıkardı. Bundan sonra ise resmi adımların atılması ve görüşmelerin başlaması bekleniyor.



Kısa sürede satılacak

Geçtiğimiz günlerde açıklama yapan Danimarka kulübünün sportif direktörü Esben Hansen, "Haji Wright için çok sayıda somut teklif aldık. O cephede çok hareketlilik var ve kısa sürede satılmasını bekliyorum" ifadelerini kullanmıştı. Wright için Hull City'nin devrede olduğu ancak Wright'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istediği öğrenildi.

Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.