Haji Wright transferinde Spezia Calcio iddiası! Dikkat çeken detay... Blöf mü gerçek mi?

Haji Wright transferinde Spezia Calcio iddiası! Dikkat çeken detay... Blöf mü gerçek mi?
Forvet arayışlarını sürdüren Trabzonspor'da gündemin en sıcak ismi Haji Wright. Amerikalı golcüyü kadrosuna katmak isteyen bordo mavililer bir süredir kulübüyle pazarlık halindeydi. Çeşitli sorunlar yaşanması nedeniyle dün tıkanan görüşmelerin ardından çıkan haber kafaları karıştırdı. Dünyaca ünlü gazeteci Gianluca Di Marzio, Wright'ın Spezia yolcusu olduğunu öne sürdü.

Geçen sezon Antalyaspor formasıyla attığı gollerle birçok takımı peşine takan Haji Wright için Trabzonspor ve Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City arasında kıran kırana bir yarış yaşanıyordu. Bordo mavililer son olarak 1 milyon 750 bin euro, bonuslar ve sonraki satıştan pay sunduğu Danimarka ekibinden aldığı cevapla şoke olmuş, 24 yaşındaki oyuncunun çıkış maddesindeki farkın da ödenmesi istenince görüşmeler tıkanma noktasına gelmişti. Dün akşam da dünyaca ünlü gazeteci Wright'ın Spezia Calcio'ya transfer olabileceğini yazdı. Ancak iki kulüp arasındaki ilişki dikkat çekiyor.


 

Sahipleri aynı

Wright transferinde dün akşamdan itibaren devreye girdiği öne sürülen Spezia Calcio'nun ile SönderjyskE'nin sahibi aynı isim. Amerikalı iş adamı Robert Platek ayrıca Casa Pia'nın da patronu. Dolayısıyla bu geçişin gündeme gelmesinin Trabzonspor ve Hull City'den daha fazla alabilmek adına yapılmış bir blöf olduğu da düşünülüyor. Dün yapılan görüşmelerde ABD Milli Takımı'nın golcüsü için menajerlik şirketi, Danimarka ekibine Trabzonspor'a gitmek istediklerini iletmişti. Pazartesi günü yeni sezon hazırlıklarına başlayacak bordo mavililerin bu şartlarda ilk idmanlara katılması zor görünüyor.

Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.