Haji Wright transferinde sürpriz! O maddenin çözümü aranıyor

Haji Wright transferinde sürpriz! O maddenin çözümü aranıyor
Transfer çalışmalarını dört koldan sürdüren Trabzonspor'da forvet hattına yapılması planlanan takviye için gündeme gelen son isim Haji Wright'tı. Geride kalan sezonu Antalyaspor'da kiralık geçiren Liberya asıllı Amerikalı santrafor için kulübü SönderjyskE ile önemli bir mesafe kat edildi ancak hesapta olmayan bir çıkış maddesi ortaya çıktı. Bordo mavililer bu sorunun çözülmesini bekliyor.

Fode Koita'nın satış listesine konması sonrasında forvet arayışlarını sıklaştıran Trabzonspor'da gündemin en önemli konularından biri Haji Wright. Amerika Birleşik Devletleri Milli Takımı oyuncusu olan golcü futbolcuyu kadrosuna katmak isteyen bordo mavililer, Danimarka temsilcisi SönderjyskE ile bir süredir temas ve pazarlık halindeydi. Bu transfer için 2 milyon euro civarında bütçe ayıran Fırtına, önemli bir mesafe kat edip şartları lehine çevirdi ancak Liberya asıllı 24 yaşındaki forvetin kulübünden başka bir takıma imza atması halinde kazanacağı pay konusunda anlaşmazlık çıktı.



Borcun sıfırlanmasını istediler

Trabzonspor'un çeşitli bonuslar ve sonraki satıştan da pay önerdiği SönderjyskE'de takımın sahibi olan MSD Capital'in Amerikalı CEO'su Robert Platek, Haji Wright'tan transfer olması halinde alacağı paydan vazgeçmesini istedi. Wright ise bu öneriyi şu anlık kabul etmedi. Fırtına'nın kurmayları ise sorunun çözülmesini beklemeye başladı. Bu arada Abdullah Avcı'nın da devreye girerek Haji Wright ile konuşup bir an önce Trabzon'a gelmesi için planlarını anlatacağı öğrenildi.

haji wright trabzonspor


 

Haji Wright kimdir?

Haji Wright (d. 27 Mart 1998, Los Angeles/California) Amerika Birleşik Devletleri Mlii Takımı oyuncusudur. Liberya asıllı bir ailenin çocuğu olarak 27 Mart 1998 tarihinde Amerika'da doğmuştur. 24 yaşındadır. Los Angeles Galaxy'de futbola başlayan golcü futbolcu, New York Cosmos forması giydikten sonra Schalke alt yapısına geçil yaptı. Sandhausen'e kiralandıktan sonra ise VVV-Venlo'nün yolunu tuttu. Burada da tutunamayıp Danimarka'nın SönderjyskE takımına imza attı. Sezon başında ise Antalyaspor'a kiralandı. Bu sezon çıktığı 32 lig maçında 14 gol atıp 2 de asist yaptı. Kariyerinde ise 179 karşılaşmada 65 kez rakip fileleri sarsıp 23 defa da takım arkadaşlarına gol atması için servis gerçekleştirdi. Günceli piyasa değeri 1.5 milyon euro.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.