Hakan Balta Galatasaray teknik heyetine katılıyor

Hakan Balta Galatasaray teknik heyetine katılıyor
Galatasaray'da yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla sürerken Fatih Terim, teknik kadro ile ilgili çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Riera'yı kadrosuna katan Terim, Cimbom'un eski futbolcusu Hakan Balta'yı da teknik ekibine dahil etme kararı aldı.

Yeni sezon transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray bu sefer transferi kulübeye yapıyor. Terim, Riera'nın arından eski bir Galatasaraylı Hakan Balta'yı da kadrosuna katıyor. Galatasaray'da gelecek sezon hazırlıkları hız kesmeden devam ederken, Terim yeni sezonda antrenör kadrosuna bir yeni ismi daha ekliyor. Başarılı çalıştırıcının an itibarıyla yardımcılık görevini Levent Şahin sürdürürken geçtiğimiz dönem Hasan Şaş ile yol ayrımına gidilmişti.

HAFTA BAŞINDA AÇIKLANACAK
Bu ayrılık sonrası geçtiğimiz günlerde Selçuk İnan'ın futbolu noktalaması ve yeni sezonda Terim'in ekibinde olacağının açıklamasıyla devam etmişti. beIN Sports'un haberine göre; Galatasaray'ın bir başka emektar ismi Hakan Balta da yardımcı antrenör olarak hafta başında teknik heyete dahil olacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.