Hakim Ziyech için Ajax devrede! Galatasaray'ın yıldızı ayrılacak mı?

Hakim Ziyech için Ajax devrede! Galatasaray'ın yıldızı ayrılacak mı?
Bu sezon Galatasaray'da pek süre alamsa da performansıyla önemli bir katkı sunan Hakim Zİyech için eski takımı Ajax da devreye girdi. Amsterdam temsilcisi Faslı futbolcunun durumunu yakından takip ediyor.

Yaptığı önemli ve çok sayıdaki transfere rağmen bu sezon istediği sonuçları alamayan Ajax, eski yıldızlarından birini gündemine aldı. Amsterdam temsilcisi daha önce yıllarca formasını giyen Hakim Ziyech için adeta pusuda. Sezon başında da adı geçen ancak sonrasında transferi gerçekleşmeyen deneyimli yıldızın kararı merakla bekleniyor.

Galatasaray formasıyla 16 karşılaşmada 824 dakika süre alıp 4 gol atan Hakim Ziyech, de asist yapma başarısı göstermişti. 30 yaşındaki futbolcunun sezon sonunda kontratı bitiyor ve geleceği hakkında rotasını çizmesi gerekiyor. Hollanda'nın yanı sıra Arap ülkelerinden de kendisine talip var. Ayrıca Cimbom da oyuncunun kalan haftalardaki performansına göre yeni bir kontrat sunabilir.

Eredivisie'deki performansıyla herkesi hayal kırıklığına uğratan ve şaşırtan Ajax, son olarak UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde de Aston Villa karşısında aldığı 4-0'lık yenilgiyle uluslar arası turnuvalara veda etmişti. Ligde 41 puanla 5'İnci sıradaki kırmızı beyazlı ekibin, bir alt basamağındaki NEC Nijmegen ile arasında da sadece 2 puan var.

Heyecan veren bir kadro yaratmak isteyen Ajax yönetimi ise Henderson'un ardından yeni yıldız arayışına geçti. Tribünleri de sevindirecek figür kimliği taşıyan isimlerden Hakim Ziyech listeye eklendi. Daha önce 165 karşılaşmada 49 ve 81 asistlik katkı sunduğu Hollanda temsilcisi Faslı yıldız için sezon sonunda harekete geçecek.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.