Halil Dervişoğlu Galatasaray'da umduğunu bulamadı!

Halil Dervişoğlu Galatasaray'da umduğunu bulamadı!
Adı uzun süre Trabzonspor ve birçok Süper Lig takımı ile anıldıktan sonra ocak ayı transfer döneminde Galatasaray'ın kiraladığı Halil Dervişoğlu, Avrupa Şampiyonası'na gitme umuduyla geldiği kulüpte istediği süreyi henüz alamadı.

Hollanda'da yetiştikten sonra performansıyla birçok takımın radarına giren ve özellikle de Trabzonspor'un yakından ilgilendiği Halil Dervişoğlu İngiltere'nin yolunu tutmuştu. Brentford'da geçen sezon istediği süreleri alamayan ümit milli futbolcu, hücum hattında yer alan önemli isimlerin arkaasında kaldı. Yeni sezonda da kadro planlamasına dahil edilmedi. Kiralanması konusunda Twente ile anlaşıldı. Transferin son gününde Enschede takımına imza atan genç futbolcu burada da çok az forma giydi. Cerny, Menig ve Danilo'dan formayı alamadı. Son umut ise Galatasaray oldu.


5 dakika oynadı

Türkiye kariyerine sarı kırmızılılar ile başlayan Halil Dervişoğlu yarım sezonluğuna kiralandı. Fatih Terim'in transferine onay verdiği genç oyuncuya ilk 11'de yer vermesine kesin gözle bakılıyordu ancak bu kez de hem forma giyebildiği sol kanatta Henry Onyekuru'nun muazzam formu hem de santraforda Mostafa Mohamed'in yaptığı patlayıcı başlangıç Halil'i ikinci plana itti. Deneyimli çalıştırıcı da hamle oyuncusu olarak sonradan oyuna aldığı futbolcusuna iki maçta 5 dakika şans tanıdı. Fenerbahçe derbisinde ise tercih etmedi. Bu gidişle oynamak umuduyla geldiği ve Avrupa Şampiyonası hedefi koyduğu dönemde  istediği hayaline kavuşamayabilir. Halil şimdi de koronavirüs sebebiyle kadrodan uzak kaldı.


halil dervişoğlu galatasaray

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.