Halil Dervişoğlu gelecek sezona hazırlanıyor

Halil Dervişoğlu gelecek sezona hazırlanıyor
Trabzonspor'un uzun süre peşinden koştuğu ancak kulübüyle anlaşma sağlayamadığı Halil Dervişoğlu, İngiltere'ye transfer olmuştu. Sezonun ilk yarısında Sparta Rotterdam'da forma giyen genç oyuncu, Brentford'un gelecek sezonki yapılanması için hazırlanıyor.

Türkiye Ümit Milli Takımı'nda da forma giyen Halil Dervişoğlu için yaz döneminde büyük bir savaş verilmiş, en ciddi takım olan Trabzonspor ile Galatasaray transferde bitirici hamleyi yapamamıştı. Tekliflerin çok düşük kalması nedeniyle Sparta iki kulübü de reddederken, Trabzonlu oyuncu İngiltere Championship takımlarından Brentford FC'ye imza atmıştı.

Sezonun ilk yarısında Rotterdam ekibinin formasını giyen ve ocak ayında İngiltere'ye gelen Halil Dervişoğlu beklediği süreyi henüz bulamadı. Sebebi ise Oliver George Arthur Watkins'in yüksek formu. İngiliz temsilcisi iki senedir yüksek ücretlere gönderdiği oyuncularına bir de Watkins'i ekliyor. 37 maçta 22 gol kaydeden 24 yaşındaki santrafor için birçok Premier Lig takımı da sırada. Kulübün düşüncesi oyuncunun 30 gol barajını aşarak piyasa değerinin artırması.
 


Talip yağıyor

Brentford'un hücum hattındaki üç oyuncu da bir üst ligdeki ekiplerin markajı halinde. Watkins kadar Bryan Mbeumo ve Saïd Benrahma da takımdan ayrılması muhtemel isimler. 


Seneye hazırlanıyor

Takımda yedek santrafor olarak görev alan Halil Dervişoğlu için teknik direktör Thomas Frank da yoğun mesai harcıyor. Genç oyuncunun, buranın bir parçası olduğunu hissettirdiği ve önümüzdeki sezondan itibaren forma şansı vereceği öğrenildi. Brentford şu anda Championship'te 4. sırada bulunuyor.

BURAK ZİHNİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.