Halil Dervişoğlu kararını verdi: Trabzonspor!

Halil Dervişoğlu kararını verdi: Trabzonspor!
Transfer sezonunun en gözde isimlerinden biri olan Halil Dervişoğlu ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. Genç futbolcu gideceği takıma karar verdi.

Hollanda'da Sparta Rotterdam forması giyen Halil Dervişoğlu için Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor devreye girmişti. Üç büyük takımın adeta savaşına dönen transferde önemli bir gün yaşandı. Sarı kırmızılılar kısa bir süre önce Hollanda ekibi ile oturduğu pazarlık masasından kalktı. Ardından da Halil Dervişoğlu gideceği takımın kararını verdi.

İki seçenek sundular
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu basın mensuplarına verdiği demeçte "Şartlar 300 bin eurodan 2 milyon euroya çıktı" ifadelerini kullanmış ve bir anlamda vazgeçtiklerini açıklamıştı. Transfer sürecinde en ilgili ekiplerden biri olan Cimbom bugün Rotterdam kulübünden iki öneri aldı. İlki 1.7 milyon euro ve bonuslarla 2.5 milyon euroya çıkan bir senelik Hollanda'da kalma opsiyonu ikincisi de 2.3 milyon euro ve bonuslarla 3 milyon euroyu bulan satılık teklifi. İki öneriyi de kabul etmeyen sarı kırmızılılar Hollanda'dan eli boş döndü.

Trabzonspor'a geliyor!
Halil Dervişoğlu'nu elinde tutmak isteyen Spartalı yöneticiler genç futbolcuya 250-300 bin euroluk zam teklifinde bulundu. Ancak bu öneri reddedildi. Gelecek sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Halil Dervişoğlu Trabzonspor'a gelmek için gemileri yaktı. Geçen hafta Galatasaray ve Beşiktaş'ın Sparta Rotterdam'ın istediği rakama çıkmamasıyla birlikte ibre Fırtına'ya döndü. Karadeniz temsilcisi milli oyuncuya gelecek ocak ayından itibaren imza attırabilecek. İsterse bu dönemden daha ucuz bir bonservisle haklarını satın alabilecek.

Burak Zihni / ÖZEL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.