Halil Dervişoğlu oynayacak mı? Antalyaspor - Galatasaray maçı muhtemel 11'leri

Halil Dervişoğlu oynayacak mı? Antalyaspor - Galatasaray maçı muhtemel 11'leri
Trabzonspor'dan son saniye golü ile 1 puan koparan Galatasaray, Antalyaspor'un konuğu oluyor. Sarı kırmızılılarda son iki haftaya damga vuran Halil Dervişoğlu'nun oynayıp oynamayacağı merak konusu oldu. Genç oyuncu iki karşılaşmada da iyi bir performans göstermişti. Peki, Halil Dervişoğlu oynayacak mı? Antalyaspor - Galatasaray maçı muhtemel 11'leri haberimizde yer alıyor.

Sezonun birinci yarısını Twente'de kiralık geçirdikten sonra Galatasaray'ın kiraladığı Halil Dervişoğlu ilk haftalarda kısıtlı süreler almış ve ardından da koronavirüse yakalanarak sahalardan uzak kalmıştı. Ancak genç futbolcu yaptığı dönüşle herkesi kendisine hayran bıraktı. Göztepe karşısında oynadığı oyunu bir asistle süsleyen ve performansıyla rakip kaleyi sürekli zorlayan Halil, Trabzonspor maçında da oyuna sonradan girmesine rağmen katkısıyla adından söz ettirmişti. Golün olduğu duran topu da kazanan isim kendisiydi. Şimdi ise Antalyaspor mücadelesinde oynayıp oynamayacağı konusunda sorgulamalar var. Taraftarlar da genç oyuncunun ilk 11'de başlamasını istiyor. Peki, Halil Dervişoğlu oynayacak mı? Antalyaspor - Galatasaray maçı muhtemel 11'leri haberimizde yer alıyor.


Fatih Terim kadrosunu belirledi!

Fatih Terim de Antalya deplasmanına tek forvet Halil'le başlama kararı aldı. Sakatlıkları süren Falcao, Onyekuru ve Yedlin Antalya'ya getirilmezken, testi negatife dönen Mohamed de İstanbul'da bırakıldı.


Muhtemel 11'ler

ANTALYASPOR: BOFFIN, KUDRYASHOV, EREN, BÜNYAMİN, VEYSEL, NURİ, AMILTON, FREDY, HAKAN, SIDNEY, GÖKDENİZ

GALATASARAY: MUSLERA, LINNES, DONK, MARCAO, SARACCHI, TAYLAN, GEDSON, EMRE KILINÇ, EMRE AKBABA, KEREM, HALİL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.