Halil Dervişoğlu tehdide boyun eğmedi! 5 dakikada anlaştı...

Halil Dervişoğlu tehdide boyun eğmedi! 5 dakikada anlaştı...
Trabzonspor'un kadrosuna katmak için gayret gösterdiği Halil Dervişoğlu transferine ilişkin yeni bilgilere ulaşıldı. Genç futbolcunun gösterdiği özveri takdirle karşılandı.

Bordo mavililer transfer konusunda çalışmlarını sürdürdüğü Halil için artık son güne girdi. Yönetim yarın Rotterdam'da kulüp yetkilileri ile görüşüp son teklifini yapacak. Olumlu dönüş alınırsa genç futbolcu imza için Türkiye'ye getirilecek. 19 yaşındaki forvet oyuncusu transfer görüşmelerinde gösterdiği duruş ile de yönetimin takdirini kazandı.

5 dakikada anlaştı
Ümit Milli Takım maçının ardından ailece Trabzonlu ve Trabzonsporlu olduklarını dile getiren Halil Dervişoğlu, yönetimle yaptığı görüşmede hiçbir zorluk çıkarmadı. Aylar önce 5 dakikada gerçekleşen anlaşma sonrasında artık gözler yarın yapılacak toplantıya çevrildi. Bavullarını bile hazırlayan Halil'in bordo mavili formayı giymek için can attığı öğrenildi.



Genç takım tehdidi!
Halil'in takımda kalmasını isteyen Sparta yönetimi geçen cuma genç oyuncuyla bir araya geldi. Gurbetçi futbolcuyu genç takıma göndermekle tehdit eden kırmızı beyazlı yönetim gelen cevapla şoke oldu. Halil gemileri yaktığı Trabzonspor için genç takıma gitmeyi kabul etti. Bunun üzerine Rotterdam temsilcisi kararından döndü. Kendisine yapılan tekliflerin çok daha azına Trabzonspor'a imza atmak için dakikaları sayan 19 yaşındaki futbolcu hayalleri için her şeyi yapmış oldu. Taraftarlar da bir an önce kampa katılmasını ve gollerini atmasını bekliyor. BURAK ZİHNİ



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.