Harun ve Tolgay maaşlarını alırsa gidecek

Harun ve Tolgay maaşlarını alırsa gidecek
Fenerbahçe'de takımdan gönderilmesi düşünülen Tolgay Arslan ve Harun Tekin'de sıkıntı aynı. İki oyuncu da sarı lacivertlilerden alacakları paranın garanti edilmemesi durumunda başka takıma gitmeye sıcak bakmıyor.

Hannover, Tolgay Arslan’ı istiyor. Tolgay da Almanya’ya dönmek. Ancak Fenerbahçe’de yılda 2 milyon Euro kazanan Tolgay’a, Hannover’ın teklifi yıllık 400 bin Euro. Tolgay ise maaşını garanti altına almadan Fenerbahçe’den ayrılmaya sıcak bakmıyor. Menajeri 1.6 milyon Euro’nun Fenerbahçe tarafından ödenmeye devam etmesi durumunda Tolgay’ın, Hannover’de oynayabileceğini yönetime iletti.

Harun Tekin'deki sıkıntı da aynı
Beto ile yollarını ayıran Göztepe, kaleci transferi için Harun Tekin'i düşünüyor. Fenerbahçe yönetimi 1.5 milyon Euro alan yedek kaleci istemediği için Harun’dan bonservis bedeli almadan Göztepe’ye gitmesini istiyor. Göztepe’nin Harun’a teklifi 500 bin Euro. Ancak Harun’un menajeri de Tolgay’ın menajeri gibi maaşı ancak garanti altına alınırsa ayrılmayı düşünüyor. Bu yüzden Fenerbahçe, Harun’u 1 milyon Euro daha üzerine koyup Göztepe’ye gönderebilecek.

Kaynak: Fotospor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.