Hayal kırıklığı yaşatan Jean Evrard Kouassi'ye ilk maçta tepki

Hayal kırıklığı yaşatan Jean Evrard Kouassi'ye ilk maçta tepki
Trabzonspor'un geçen sezon kış transfer döneminde kadrosuna kattığı Jean Evrard Kouassi performansıyla hayal kırıklığı yaşattı. Kamptaki durumuna göre geleceği şekillenecek Fildişilinin dün oynanan MTK Budapeşte maçındaki görüntüsü vasatın dahi uzağında kalınca taraftarlar tepki gösterdi.

Son şampiyon Trabzonspor dün yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Slovenya'da ilk hazırlık maçını MTK Budapeşte karşısında oynadı. Mücadeleden 2-1 galip ayrılan bordo mavililerde geçtiğimiz sezon transfer edilen Fildişili oyuncu Jean Evrard Kouassi'nin performansı hayal kırıklığı yaşattı. Taraftarlar da sosyal medyadan Afrikalı futbolcuya sert eleştiriler yöneltti.


Trabzonspor'dan imza parasıyla birlikte 3 yıl boyunca toplamda 4.2 milyon euro kazanacak olan Kouassi, bordo mavili forma ile çıktığı 14 maçta sadece Denizlispor filelerini havalandırabilmişti. Gervinho'nun sakatlığı sonrasında transfer edilen Fildişili futbolcunn bu verimsizliğini sezon başı kampında atması bekleniyordu ancak dünkü karşılaşmadaki görüntüsü taraftarı memnun etmedi. Çok sayıda kişi sert eleştirilerde bulunurken bir an önce yolların ayrılması gerektiğini dile getirdi. 

jean evrard kouassi



Hatayspor iddiası

Abdullah Avcı'nın ısrarla üzerine düştüğü ancak olumlu bir dönüş alamadığı Jean Evrard Kouassi'ye Hatayspor'un talip olduğu öne sürüldü. Akdeniz temsilcisinin 27 yaşındaki oyuncu için teklifte bulunduğu ifade ediliyor. Ancak yüksek maaşının nasıl çözüleceği merak konusu. Kouassi'nin fedakarlık yapması halinde bonservisli veya Karadeniz ekibinin bir bölümünü karşılamasıyla kiralık anlaşması gerçekleşecek gibi gözüküyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.