"Hayalim Koç ve Yıldırım'ı bir arada görmek"

"Hayalim Koç ve Yıldırım'ı bir arada görmek"
Tahincioğlu Basketbol Süper Lig'i final serisinde TOFAŞ'ı 103-63 mağlup eden Fenerbahçe Doğuş'ta, maç sonrası başantrenör Obradovic açıklamalarda bulundu.

Final serisinde 1-0 öne geçen Fenerbahçe Doğuş'un Başantrenörü Zeljko Obradovic, ''Play-off final serisine iyi bir basketbol oynayarak ve kazanarak başlamak önemliydi. Maçla ilgili söyleyecek çok fazla bir şey yok, başından sonuna kadar agresif oynadık. Bu maçı unutmalıyız. 1-0 olması önemli ama buradaki sayı farkı gerçeği yansıtmıyor. TOFAŞ gerçekten çok iyi bir takım. Sayfayı çevirip 48 saat sonra oynayacağımız maça hazırlanmamız gerekiyor. Takımın performansından dolayı ve taraftarlara çok teşekkür ediyorum. Banvit maçından sonra bugün tribünleri doldurmaları çok önemliydi'' dedi.

''Hayalim bir sonraki maçta ikisini bir arada görmek"

Aziz Yıldırım'a son 5 yıldır verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Obradovic, ''Umarım şahsen kendisi ile görüşüp teşekkür etme fırsatım olur. 20 yıl boyunca kulübe yaptıkları inanılmaz ve umarım herkes yaptıklarının farkındadır. Hepimizin hayalleri var. Benim hayalim de bir sonraki maçta Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ı bir arada görmek. Ali Koç'a da başarılar diliyorum'' diye konuştu.

"Çok sorumsuz davrandık"

Bursa temsilcisi TOFAŞ'ın başantrenörü Orhun Ene ise, beklemedikler ve istemedikleri bir sonuç aldıklarını belirtirken, "Bugünü değerlendiremedik. Çok sorumsuz davrandık. Bu da mental anlamda hazırlığı yapamadığımızı gösteriyor. Ne olursa olsun üstümüzde hiçbir stres yokken oyuncularımızın yapmaması gereken davranışlar sonucunda konsantrasyonumuzu ve 2 oyuncumuzu kaybettik. Bugün kötü bitti. Uzun seri. Bunda yorgunluk ve kırılganlık da etkili olabiliyor. İki haftadır 2 günde bir maç oynuyoruz ve çok süre alıyorlar ama bu bir mazeret değil'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.