HEASK 1 puanı kurtardı

HEASK 1 puanı kurtardı
Spor Toto 3. Lig 3. Grup’un 10. haftasında Halide Edip Adıvar Spor Kulübü Tepecik Şenol Güneş Stadyumu’nda ağırladığı 1461 Trabzon ile 1-1 berabere kaldı.

Haftaya birbirine yakın puanlarla giriş yapan Halide Edip Adıvar Spor Kulübü ile 1461 Trabzon arasındaki mücadele ev sahibi ekinin üstünlüğüyle başladı. Oyunda ağırlığını hissettiren kırmızı beyazlılar oyunu domine ederken pozisyonlar da yakaladı ancak golü getiren vuruşu yapamadı. İlk yarıda denge geçen haftanın golcüsü Furkan Tütüncü’nün yere düşürülmesi ile kazanılan penaltıyla değişti. Topun başına gelen Yağızcan Erdem takımını 1-0 öne geçirdi.

İkinci yarıda maça ağırlığını koyan Karadeniz ekibi 55. dakikaya kadar iyi bir tempo yakaladı ancak oyun sonrasında yine dengelendi. İki ekip de bulduğu pozisyonlardan yararlanamadı. Karşılaşmanın 82. dakikasında sahneye çıkan Hüseyin Afkan güzel bir vuruşla skoru eşitledi. Golden sonra rakibin direncini kuran ev sahibi takım bulduğu fırsatları gole çeviremedi. Maçın sonuna eklenen 5 dakika ise herkesi heyecanlandırdı. 1461 Trabzon bulduğu net 4 gol şansını da tepti ve mücadele 1-1 berabere sonuçlandı.

Gerginlik yaşandı
Karşılaşma zaman zaman gergin anlara da sahne oldu. Futbolcuların yanısıra tribünlerde de yaşanan gerginlikler dikkat çekti. Olayların büyümesini güvenlik güçleri engelledi. İlk yarı biterken iki takım oyuncuları arasında cereyan eden sürtüşme ikinci yarının başında tatlıya bağlandı.

HEASK Ordu’ya gidiyor

3. Lig’de haftayı 11 puanla 13. sırada tamamlayan Halide Edip Adıvar Spor Kulübü gelecek hafta Fatsaspor deplasmanında mücadele verirken 10. sıradaki 1461 Trabzon evinde 24 Erzincanspor’u konuk edecek.

HEASK: Süleyman, Barış, Evren, Gökhan, Hakan, Metehan, Halil, Hüseyin, Emre, Gökhan, Habib (Kubilay, Batuhan, Muhammed)

1461 Trabzon: Bahadır, İsmail, Sami Can, Buğrahan, Yağızcan, Onur, Sefa, Bekir, Serkan, Burak, Furkan (Doğukan, Batuhan, Ahmet)

Sarı kartlar: Gökhan, Halil, Muhammed (HEASK) - Bekir, Buğrahan, Burak (1461 Trabzon)

Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.