Holebas Cimbom'a yakın

Holebas Cimbom'a yakın
33 yaşındaki sol bekin sarı-kırmızılı takımda oynamaya sıcak baktığını belirten Georgopoulos, “Holebas hırslı ve güçlü bir oyuncu. Önde de görev yapabiliyor” dedi

Sol bekte ibre Watford'lu Jose Holebas'a döndü. Radyospor'a konuşan Yunan gazeteci Johnny Georgopoulos, 33 yaşındaki oyuncunun Cimbom'a çok yakın olduğunu söyleyerek, "Holebas, Galatasaray'da oynamaya sıcak bakıyor. İki kulüp arasında görüşmeler devam ediyor. Holebas'ın sezon sonuna kadar kiralık oynaması planlanıyor. Anlaşılırsa devam edecek. Kiralama bedeli olarak 600 bin euro'dan bahsediliyor. Holebas da yarım sezon için 900 bin euro alacak" dedi.

ALTERNATİFLER BEKLEMEDE
Holebas'ın klasik bir savunma oyuncusu olmadığını da vurgulayan Johnny Georgopoulos şöyle konuştu: "Sol önde oynama özelliği de var. Sürekli ileriye top taşıyan bir isim. Dürüst, hırslı ve güçlü bir oyuncu." Aslan'ın listesinde Holebas'ın yanı sıra Junior Tavares, Davide Santon, Patrice Evra ve Uğur Çiftçi de yer alıyor.

38 kez Yunanistan Milli Takımı'nda oynayan Holebas, Watford'da bu sezon 17 maçta 3 asist yaptı. Tecrübeli isim, Roma, Olympiakos ve 1860 Münih'te de forma giydi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.