Hollanda basını duyurdu: Georgios Giakoumakis'i Türkiye'den istiyorlar

Hollanda basını duyurdu: Georgios Giakoumakis'i Türkiye'den istiyorlar
Bu sezon Hollanda'da küme düşme adaylarından VVV-Venlo'da forma giyen Georgios Giakoumakis, performansıyla Avrupa'da büyük ses getirmişti. 25 golle son iki hafta kala en yakın rakibi Donyell Malen'e 8 fark atmış konumda bulunan Yunan santrafor için Hollanda basını da Türkiye'nin yanı sıra Almanya ve Katar'dan teklifler olduğunu yazdı.

Hollanda'da küme düşme hatının tam ortasında bulunan VVV-Venlo, Yunan santraforu Georgios Giakoumakis'i satarak önemli bir gelir elde etmek amacında. Basının 'Kulübün kötü senaryoları önleme maddelerinden biri' olarak gördüğü bu satış için Yunan futbolcuya da talip olduğu öne sürüldü. Golcü oyuncunun 25 gollük muhteşem performansı sonrasında Türkiye, Katar ve Almanya'nın yanı sıra Premier Lig'den de yoklama olduğu dile getirildi.


Performansları göz alıcı

Eredivisie'nin orta sınıf takımlarından biri olan VVV-Venlo'da forma giyen Georgios Giakoumakis'in bu sezon attığı goller takımını kurtarmaya yetecek mi yetmeyecek mi sorusunun cevabı merak ediliyor. Son iki hafta kala küme düşme hattında olan sarı siyahlı kulüp için adeta altın değerinde olan 26 yaşındaki oyuncunun gol krallığı da neredeyse kesin gibi görünüyor.


Georgios Giakoumakis

 

Türkiye'den de ilgi var

VI'nin haberine göre Georgios Giakoumakis için İngiltere'den Premier Lig ve Championship'ten birçok kulüp bilgi aldı. Bu sezon Yunanistan milli takımına ilk maçına da çıkan Giakoumakis, Almanya, Türkiye ve Katar'dan da ilgi görüyor. Giakoumakis, geçen yaz kendisini Polonyalı Gornik Zabrze'ye kiralayan AEK Atina'dan 200 bin avrodan az bir ücret karşılığında geri geldi. Diğer kulüplerindeki zayıf performansları sonrasında VVV-Venlo'de bir gol makinesine dönüştü.  Ancak kendisi gelecek sezon da Hollanda'da kalmak istiyor. Eredivisie'den henüz somut bir ilgi yok. Bu değişmezse, başlangıçta daha iyi futbol ülkelerinden birine transfer olmayı umuyor. Kendisini bir futbolcu olarak daha da geliştirmek için hala öğrenmeye açık olarak görüyor ve sadece para için seçim yapma niyetinde değil. Hatta devre arasında da Kore'den gelen teklifi bu nedenle reddetmişti.

Georgios Giakoumakis


İki takımla anıldı

Yunan santraforun bu performansı sonrasında Türkiye'de ilgilenebilecek takımların Beşiktaş ve Trabzonspor olabileceği tahmin ediliyor. Aboubakar'ın son 2 haftada oynamaması sonrasındaki kontratı ve bordo mavililerin net bir golcü arayışında bulunması spot ışıklarını bu iki kulübe çeviriyor.  BURAK ZİHNİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.