Majid Hosseini bilinmezliği!

Majid Hosseini bilinmezliği!
Asya Kupası'nda mücadele eden İran'ın Yemen'i 5-0 yendiği maçta ikinci yarıya çıkmayan Majid Hosseini kafalarda soru işareti bıraktı.

Turnuvanın favorilerinen İran D Grubu ilk maçında karşılaştığı Yemen'i Mehdi Taremi (2), Saoud Al Sowadi (KK), Sardar Azmoun ve Saman Ghoddos'un golleriyle 5-0 yenerek kupaya güzel bir başlangıç yaptı. Mücadeledee Trabzonspor'un iki oyuncusu Vahid Amiri ve Majid Hosseini de ilk 11'deki yerlerini aldı. Ancak Hosseini ikinci yarıda yerini Montazeri'ye bıraktı. Bu da çeşitli iddiaların ortaya atılmasına neden oldu. İran basınına göre genç stoperin çıkmasında iki farklı sebep var.

1) Kart endişesi
İran'ın defans tandemini oluşturan Majid Hosseini sert oyunuyla dikkat çekti. Özellikle bir pozisyonda rakibine yaptığı müdahale hakem tarafından faulle durdrulmasa da sert bir hamleydi. Carlos Queiroz kart görme endişesiyle Hosseini'yi kenara aldı.

2) Kan testi
Doping kontrolü sebebiyle kendisinden kan örneği istendi.

Eğer kan testi ile ilgili bir gelişme yaşandıysa karar çıkması beklenecek. Olumsuz bir sonuç Hosseini, İran ve Trabzonspor'un planlarını alt üst edebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.